Economy service wvbwg

Volkswagen Bedrijfswagen Economy Service

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

Economy Service. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Met Economy Service krijg je altijd 15% voordeel als je Volkswagen Bedrijfswagen 5 jaar of ouder is. Op onderhoud en de vervanging van bijvoorbeeld remmen en de distributieriem. Altijd gedaan door speciaal opgeleide Volkswagen monteurs, die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en de veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

De Extra voordelen van Economy Service

4 jaar garantie op reparaties

Omdat je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze onderdelen én het vakmanschap van onze monteurs. Daarom krijg je 4 jaar garantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. De garantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Onderhoud door gekwalificeerde monteurs

Omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen, wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht

Omdat je bedrijf nooit stilstaat, staan we 24/7 voor je klaar. Zolang je bus onderhoud heeft gehad bij de Volkswagen dealer, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van gratis pechhulp binnen Europa.

Economy service - hero 2

Plan een werkplaatsafspraak

DISCLAIMER

*Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
**Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.