Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Activering

We Connect Activeren

We Connect Diensten

Snel klaar voor gebruik

We Connect instellen in slechts een aantal stappen. Ontdek hier hoe je de mobiele online diensten activeert via de We Connect app. 

nsUaBkOWy0I-HQ

De eerste stappen

Verbind je voertuig met de toekomst: registreer eenmalig en activeer je bedrijfswagen. Nu ben je klaar om gebruik te maken van de mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

1. Download de We Connect app

Download gratis de We Connect app voor je smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >

2. Maak je gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met je Volkswagen ID. Heb je nog geen Volkswagen ID aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg je Volkswagen toe

Voeg je Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer We Connect

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

We Connect app download

Ervaar alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >