Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
We Connect Comfort hero

Comfort

We Connect Diensten

Maak het jezelf makkelijk

Personaliseer je Volkswagen bedrijfswagen. Bedien de verwarming en andere handige functies met de We Connect app of gebruik de verbeterde spraakbediening. Heel eenvoudig. Met We Connect.

Personalisatie 

Ga in je Volkswagen bedrijfswagen zitten en maak alles helemaal naar je zin. Zitpositie – ideaal. Licht – precies zoals jij het wilt. Infotainment – ​​exact jouw smaak. Omdat je wagen jouw profiel herkent, is alles altijd perfect op jou afgestemd. Het maakt niet uit of er meerdere gebruikers zijn of dat je van voertuigen wisselt, het comfort is altijd hoog.

Op afstand verwarmen

Perfect voor koude dagen: gebruik je We Connect-app om je wagen voor je vertrekt op te warmen. Programmeer je vertrektijden in, zodat je auto weet wanneer de verwarming aan moet en klaar voor vertrek. Dus nooit meer krabben, nooit meer koude voeten.

Airco op afstand 

Begin elke rit met een lekker fris interieur - ook op warme zomerdagen. Met de airco op afstand regel je gemakkelijk de ventilatie van je geparkeerde Volkswagen bedrijfswagen via de We Connect app of website. Programmeer de gewenste vertrektijden in. Zo geniet je ook op warme dagen van een koel interieur. Ook al staat je wagen in de zon geparkeerd.

Toeteren & Knipperen

Hopelijk gebeurt het nooit. Maar in het geval je merkt dat er zich vreemden in je wagen bevinden, dan kun je via de app de functie Toeteren & Knipperen activeren. Daarmee bedien je op afstand de claxon en de knipperlichten. Een kwestie van activeren en afschrikken. Een veilig gevoel.