Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Inzicht in je bedrijfswagen - hero

Inzicht in je Bedrijfswagen

We Connect diensten

Check je bedrijfswagen waar en wanneer je wilt

Staat hij op slot? Lichten uit? Waar had ik ook al weer geparkeerd? Vragen die soms onnodig veel tijd kosten, maar waar je voortaan razendsnel antwoord op hebt dankzij de We Connect app. Alle relevante gegevens over je bedrijfswagen in één oogopslag, waar je ook bent.

Deuren en lichten

Je kent het wel. Je komt thuis en je weet niet zeker of je de wagen op slot hebt gedaan. Voorgoed verleden tijd dankzij de functie Deuren & Verlichting. Want voortaan check je het gewoon even via de app.

Parkeerlocatie

Iemand anders heeft als laatste gereden en je weet niet waar de wagen geparkeerd staat. Geen stress. Je hoeft nooit meer onnodig rondjes te lopen, want voortaan is een snelle blik in de app genoeg. De functie Parkeerlocatie weet de snelste weg naar je wagen.

Voertuigstatus

Alle informatie over alle functies van de wagen. Resterende actieradius, huidige kilometerstand, status van batterij. Niemand kent alle voertuiggegevens uit z’n hoofd. Met de functie Voertuigstatus heb je alle gegevens overzichtelijk bij elkaar. En kun je ze nagenoeg overal checken. Handig als je bijvoorbeeld op de zaak bent en een rit naar een klant moet inplannen.   

Overzicht voertuigstatus/ Melding voertuigstatus

Ga goed voorbereid op pad. Check voor je vertrekt de actuele Voertuigstatus. Deze functie geeft je een overzicht van bestaande waarschuwingsmeldingen en de komende onderhoudsbeurten en geeft de actuele status van de rijhulpsystemen weer. Zo kun je tijdig ingrijpen als dat nodig is en kom je nooit meer voor vervelende verassingen te staan. 

Rij-data

Weten waarom verbruik omhoog is gegaan? Check gewoon de functie Rij-data en laat je rijgedrag analyseren. Dat geeft inzicht in je rijstijl en hoe je deze kunt aanpassen om zuiniger en daarmee ook milieubewuster te rijden.

Inplannen onderhoud

Jij rijdt, je Volkswagen doet de rest. Zodra het tijd is voor een onderhoudsbeurt geeft je Volkswagen alle belangrijke gegevens door aan je Volkswagen Bedrijfswagens dealer en wordt er contact met je opgenomen. Wat moet je nog meer doen? Afspraak maken, voertuig brengen, klaar.