Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Upgrades

We Upgrade

We Connect diensten

We Upgrade – Je Volkswagen next level

Gebruik We Upgrade en gun jezelf iets extra’s. Als hoofdgebruiker van We Connect kun je via de In-Car Shop van je  infotainmentsysteem de beschikbare We Upgrade-functies bekijken en achteraf inbouwen. Het is heel eenvoudig om je Volkswagen bedrijfswagen na aankoop uit te rusten met nieuwe functies – uiteraard volledig afgestemd op jouw behoeften.

We Upgrade

We Upgrade maakt het mogelijk om je Volkswagen achteraf en naar wens uit te rusten met extra functies. Voor de aankoop en het gebruik van We Upgrade-artikelen heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en authenticatie als hoofdgebruiker nodig, wat inhoudt dat je je gebruikersaccount koppelt aan het specifieke voertuig in kwestie. Bovendien moet het voertuig de nodige technische functies en hardware-uitrusting hebben voor de We Upgrade-functies. De hoofdgebruiker kan de beschikbare We Upgrade-functies voor het betreffende voertuig in de In-Car Shop in het Infotainmentsysteem bekijken. Voor producten waar een vergoeding voor geldt, kan een betaalmethode worden opgeslagen in de We Connect webshop; in de In-Car Shop is het mogelijk om via overschrijving te betalen. Eenmaal gekocht en geactiveerd, blijven We Upgrade-functies in het voertuig, kunnen ze door alle bestuurders worden gebruikt en kunnen ze niet worden overgedragen naar andere voertuigen.

Je Volkswagen Bedrijfswagen blijft doorleren: We Upgrade-functies voor voertuigen die zijn voorbereid met We Connect

Spraakbediening1 “Hallo Volkswagen” 

Afhankelijk van het voertuigmodel en de uitrusting kunnen veel geselecteerde voertuigfuncties via spraakopdrachten worden bediend. Zo kun je je aandacht volledig op de weg richten. (Online) spraakbesturing is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Engels (GB en VS), Frans, Spaans, Tsjechisch en Italiaans.

App-Connect: breng jouw apps naar je bedrijfswagen

Kun je je nog een leven zonder smartphone voorstellen? Waarschijnlijk niet. Er is bijna overal een app voor. Dankzij App-Connect kun je er ook achter het stuur van genieten. Het is heel eenvoudig om bepaalde apps te bekijken en te bedienen via je radio- of navigatiesysteem.

Of het nu Car-Net of We Connect is: gebruik App-Connect voor de  innovatieve technologieën CarPlay™ en Android Auto™. CarPlay™ met We Connect maakt nu ook een draadloze verbinding met je smartphone mogelijk in de Discover Media en Discover Pro2 navigatiesystemen.

Crafter / T 6.1

ServiceActiveringDiscover MediaDiscover Pro
NavigatieWe Upgrade  

 

Caddy 5

DienstActiveringDiscover MediaDiscover ProAnders
SprachbedieningWe Upgrade  
App-ConnectWe Upgrade  
NavigationWe Upgrade  Start op een later tijdstip

DISCLAIMER

1. (Online) spraakbesturing is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Engels (GB en VS), Frans, Spaans, Tsjechisch en Italiaans.
2. Optie tegen meerprijs.