Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
We Connect Veiligheid - hero

Veiligheid

We Connect diensten

Zorg voor je veiligheid

In een noodsituatie telt elke seconde. De diensten van We Connect helpen je hierbij. Pechhulp met één druk op de knop, automatische noodoproepen en online diefstalwaarschuwing. Zo zijn jij en je bedrijfswagen optimaal beschermd. 

eCall-Noodoproep

In geval van nood word je nu nog sneller geholpen dankzij eCall-noodoproep. Met één druk op de knop of automatisch wordt er hulp ingeroepen en verbinding gemaakt met iemand van een lokale meldkamer, die vervolgens snel in actie kan komen.

Melding van pech

Niemand zit te wachten op pech. Het is altijd onverwacht en geeft stress. Om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen, druk je op de speciale knop in de wagen waarmee een Melding van pech wordt maakt. Je huidige locatie en voertuiggegevens worden vervolgens doorgestuurd naar Volkswagen Pechhulp. Een medewerker neemt direct contact met je op om de oorzaak van de storing te achterhalen. Is het telefonisch niet op te lossen, dan komt er snel een servicewagen naar je toe.

Online anti-diefstalalarm 

Zorgen over autodiefstal? Relax. We Connect is altijd alert. Bij een poging tot diefstal krijg je direct een melding in de app of per e-mail. Dieven krijgen geen kans. 

Automatische ongevalsmelding 

Voortaan zorgt je Volkswagen bedrijfswagen voor meer veiligheid. Zodra de botssensoren een klein ongeval registreren, biedt deze dienst je ondersteuning middels een spraakverbinding met het Volkswagen Callcenter. Bevestiging op het infotainmentdisplay geeft de callcentermedewerker de status en locatie van je voertuig. Zij kunnen dan passende maatregelen nemen. Ontvang de best mogelijke hulp in geval van nood.

Omgevings-melding

Het is jouw wagen, dus jij bent de baas. Bepaal de gebieden waar je bedrijfswagen wel en niet mag komen. Gebeurt het toch, dan krijg je automatisch een melding. Handig als je je wagen regelmatig uitleent. Zo kun je ’m ook in de gaten houden als je niet in de buurt bent. Jij bepaalt de grenzen. 

Snelheidswaarschuwing

Als je het verbruik wilt beperken of ervoor wilt zorgen dat medewerkers niet te hard rijden, kun je de functie Snelheidswaarschuwing activeren en de snelheidslimieten aangeven. Minder brandstof, meer veiligheid. Jij bepaalt het tempo.