Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Reparatie en schadeherstel

Volkswagen Bedrijfswagens Reparatie 

En schadeherstel voor iedere Volkswagen Bedrijfswagen

Reparatie en schadeherstel van je Volkswagen Bedrijfswagen

Moet je bedrijfswagen naar de garage voor reparatie of schadeherstel? We staan voor je klaar. Bij Pon Dealer weet je zeker dat het vakkundig wordt aangepakt. Met speciaal opgeleide monteurs en originele onderdelen. Een prettige gedachte, gezien de complexe technologie van de huidige generatie bussen. Reparatie of schadeherstel. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service. 

Remmen vervangen. Veiligheid eerst

Je Volkswagen dealer checkt bij elke onderhoudsbeurt of je remmen nog optimaal functioneren. Een veilig gevoel. Je kunt ook zelf merken of je remmen aan vervanging toe zijn. Trilt je bus tijdens het remmen? Of moet je het rempedaal dieper indrukken dan normaal? De kans is groot dat het tijd is voor nieuwe remblokken of remschijven. En is je bus 5 jaar of ouder, dan krijg je 15% voordeel.

Distributieriem vervangen. Schade voorkomen

De distributieriem is een onmisbaar onderdeel voor het functioneren van je bedrijfswagen. Tijdens elke grote beurt controleert de Volkswagen monteur je distributieriem standaard op slijtage. De rubberen riem moet grofweg elke 5 jaar of 100.000 km worden vervangen. Dit om schade aan de motor en hoge kosten te voorkomen. Is je bus 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% voordeel.

Economy service wvbwg

Meteen een afspraak maken in de online planner

Kleine reparatie. Direct geholpen

Heeft je bus een kleine reparatie nodig? Klussen van maximaal één uur doen we er gewoon tussendoor, zonder afspraak. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe ruitenwissers, een lampje vervangen of het repareren van een band. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Zo kun jij doorwerken.

Schadeherstel. Een zorg minder

Een steentje, een paaltje of erger. Een ongeluk zit in een klein hoekje en is op zichzelf al vervelend genoeg. Dan wil je dat de afhandeling van de schade soepel en vakkundig wordt opgelost. Daarom heeft Volkswagen Bedrijfswagens onder andere MerkZeker Schadeherstel en Slim Schadeherstel.

De voordelen van onze Altijd Door Service

  • 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen
  • Binnen 2 uur weer op weg bij pech
  • Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs
  • Flexibele openingstijden. 24/7 bereikbaar
  • Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus
  • Direct geholpen bij kleine reparaties