Volkswagen Checks

Er zijn momenten dat je Volkswagen net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Volkswagen Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Volkswagen altijd in topconditie is.

Volkswagen Occasioncheck

Heb je jouw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de Volkswagen Occasioncheck bij Pon Dealer. Voor slechts € 39 krijgt jouw Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden je vloeistoffen gratis bijgevuld door onze Volkswagen specialisten. Achteraf ontvang je een inspectierapport van de bevindingen én ontvang je per e-mail een kortingscode van 25% korting op accessoires in de Volkswagen Webshop. Maak dus snel een afspraak voor de Volkswagen Occasioncheck!

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

Volkswagen Occasioncheck bij Pon Dealer


kever_zomercheck.jpg

Volkswagen Vakantiecheck

Indien van toepassing

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze zomervakantie. Daarom biedt Volkswagen de Vakantiecheck voor slechts € 19,95 aan. Bij de Vakantiecheck controleren de vakkundige technici van Volkswagen de vitale onderdelen van de auto. Ze checken onder meer de accuspanning, de banden, de remmen en natuurlijk de airconditioning. Een Volkswagen met een goedkeurend vinkje achter alle controlepunten is helemaal klaar voor elke (vakantie-)trip. De Volkswagen Vakantiecheck is perfect te combineren met een airco servicebeurt.

Plan je afspraak Bekijk de actie

Volkswagen Wintercheck bij Pon Dealer

Volkswagen Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je deze winter optimaal van je Volkswagen genieten? Ga dan voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleert de dealer aan de hand van 12 punten of je Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak. Ook ontvang je een nu tijdelijk een ijskrabber en een 5L can ruitensproeiervloeistof gratis.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2019. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_-_Onderhoudsprijzen_per_1_juli_2019.pdf 446.07 KB Download
Prijslijst_Volkswagen_Economy_Service_-_Onderhoudsprijzen_per_1_juli_2019.pdf 451.42 KB Download