Volkswagen Checks

Er zijn momenten dat je Volkswagen net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Volkswagen Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Volkswagen altijd in topconditie is.

Volkswagen Occasioncheck

Heb je jouw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de Volkswagen Occasioncheck bij Pon Dealer. Voor slechts € 59 krijgt jouw Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden je vloeistoffen gratis bijgevuld door onze Volkswagen specialisten. Daarnaast ontvang je een gratis nieuwe mattenset op maat wanneer je de Volkswagen Occasioncheck laat uitvoeren.

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

Volkswagen Occasioncheck bij Pon Dealer


Volkswagen_Zomercheck_2021_Visuals_BLOK.jpg

Volkswagen Zomercheck

Indien van toepassing

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze zomervakantie. Daarom biedt Volkswagen de Zomercheck voor slechts € 20 aan. Bij de Zomercheck controleren de vakkundige technici van Volkswagen de vitale onderdelen van de auto. Ze checken onder meer de accuspanning, de banden, de remmen en natuurlijk de airconditioning. Een Volkswagen met een goedkeurend vinkje achter alle controlepunten is helemaal klaar voor elke (vakantie-)trip. De Volkswagen Zomercheck is perfect te combineren met een airco servicebeurt.

Wintercheck_28.jpg

Volkswagen Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je deze winter optimaal van je Volkswagen genieten? Ga dan voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 20 controleert Pon Dealer aan de hand van 12 punten of je Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.

Plan je wintercheck Bekijk de actie
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Onderhoud_2021.pdf 627.41 KB Download