Volkswagen Checks

Er zijn momenten dat je Volkswagen net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Volkswagen Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Volkswagen altijd in topconditie is.

Volkswagen Welkomstcheck

Heb jij jouw Volkswagen occasion niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Kom dan langs bij Pon Dealer Volkswagen voor de Volkswagen Welkomstcheck. Onze Volkswagen monteurs controleren jouw nieuwe aanwinst op 12 essentiële punten, zodat je zeker weet dat alles klopt. En dat allemaal voor slechts € 39,-. Je ontvangt bovendien een compleet overzicht van de technische staat van jouw nieuwe Volkswagen occasion. Na deze kennismaking rijd je met een zeker en veilig gevoel in je ‘nieuwe’ Volkswagen.

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

Volkswagen Wintercheck bij Pon Dealer

Volkswagen Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je deze winter optimaal van je Volkswagen genieten? Ga dan voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleert de dealer aan de hand van 12 punten of je Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak. Ook ontvang je een nu tijdelijk een ijskrabber en een 5L can ruitensproeiervloeistof gratis.

Plan je afspraak Bekijk de actie

Volkswagen Vakantiecheck bij Pon Dealer

Volkswagen Vakantiecheck

Indien van toepassing

Een goede voorbereiding is hét recept voor een zorgeloze zomervakantie. Daarom biedt Volkswagen de Vakantiecheck voor slechts € 19,95 aan. Bij de Vakantiecheck controleren de vakkundige technici van Volkswagen de vitale onderdelen van de auto. Ze checken onder meer de accuspanning, de banden, de remmen en natuurlijk de airconditioning. Een Volkswagen met een goedkeurend vinkje achter alle controlepunten is helemaal klaar voor elke (vakantie-)trip. De Volkswagen Vakantiecheck is perfect te combineren met een airco servicebeurt.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2018. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_-_Onderhoudsprijzen_per_augustus_2018.pdf 583.4 KB Download
Prijslijst_Volkswagen_Economy_Service_-_Onderhoudsprijzen_per_augustus_2018.pdf 588.29 KB Download