Volkswagen connectiviteit en infotainment

Met het connectiviteits- en infotainmentaanbod van Volkswagen betreedt de digitalisering jouw Volkswagen wat meer comfort, veiligheid en vermaak biedt. Door de verbinding van de auto met internet ontvang je verkeersinformatie in real-time, word je herinnerd aan de volgende servicebeurt, kun je streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst.

Volkswagen connectiviteit

Volkswagen_We_Connect_-_Blok.jpg

Volkswagen We Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe modellen van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kun je jouw Smartphone koppelen met je Volkswagen via de 'We Connect app' en heb je toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus.

Meer informatie

Volkswagen_We_Connect_Start_-_Blok.jpg

Volkswagen We Connect Start

Rijd je een model uit de ID. familie? Dan ga je voortaan niet alleen volledig elektrisch de weg op, maar ben je met We Connect Start ook volledig online. Met de online diensten van We Connect Start haal je ook digitale assistenten de auto binnen die je actuele informatie geven over het laden van de auto of de verkeerssituatie. Ook bedien je bepaalde functies op afstand via je smartphone.

Meer informatie

Volkswagen infotainment

Volkswagen_App-Connect_2021.jpg

Volkswagen App-Connect

Breid de cockpit uit met Volkswagen App Connect. Deze functionaliteit plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende bruikbare en plezierige functies.

Meer informatie

Volkswagen_navigatie-update_2021.jpg

Navigatie-update

Altijd op het juiste pad met een navigatie-update voor jouw Volkswagen. Het wegennet verandert elke dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal je navigatiesysteem up-to-date te houden met een navigatie-update.

Bekijk updates