Volkswagen Garantie

Er zijn verschillende garanties voor je Volkswagen. Allemaal om je ervan te verzekeren dat je auto nog heel lang in optimale staat blijft. Lees meer over de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie van Volkswagen.

Fabrieksgarantie

Op al onze nieuwe Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee bent je verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Pon Dealer vertelt je er graag meer over, maar je kunt ook zelf meer over de garantiebepalingen lezen.

Download de garantiebepalingen

Extra Garantie

Een reparatie aan jouw auto komt altijd ongelegen. Met een nieuwe Volkswagen hoef je je daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Verleng deze zekerheid en kies voor één van de extra garantiemogelijkheden.

Meer info

Twee jaar garantie op onderdelen

Pon Dealer werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij heeft hij de keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke hij kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie.


Lakgarantie

Je krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van jouw Volkswagen. Wij spuiten je Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van jouw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.


Carrosseriegarantie

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Jouw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop je hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.


Acht jaar garantie op hoogvoltaccu

Onze elektrische modellen (GTE/e-Golf/e-up!) hebben een hoogvoltaccu aan boord. Elke nieuwe Volkswagen met een hoogvoltaccu heeft 8 jaar garantie of maximaal 160.000km (afhankelijk van welke van de twee gebeurtenissen het eerst bereikt wordt). Voor reparaties of eventuele probleemgevallen raden wij je aan om naar de Volkswagen-dealer te gaan. De speciaal opgeleide Volkswagen technici zijn gekwalificeerd door VW AG om aan de accu te mogen werken. Hierdoor worden onnodige storingen voorkomen van deze technisch geavanceerde e-modellen.


De voordelen bij Pon Dealer

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen

Downloads

VW_Garantiebepalingen_-_juni_2016.pdf 702.42 KB Download