Volkswagen Garantie

Er zijn verschillende garanties voor je Volkswagen. Allemaal om je ervan te verzekeren dat je auto nog heel lang in optimale staat blijft. Lees meer over de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie van Volkswagen.

Volkswagen Extra Garantie: standaard bij Pon Dealer

Bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen bij Pon Dealer profiteer je nu standaard van 2 jaar Volkswagen Extra Garantie. Dat betekent dus 4 jaar garantie en zorgeloos rijden in jouw nieuwe Volkswagen!

Voordelen Volkswagen Extra Garantie

Omdat 2 jaar Volkswagen Extra Garantie bij Pon Dealer standaard is inbegrepen in de verkoopprijs van jouw nieuwe Volkswagen, ben je nu 4 jaar lang verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. Je kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

  • Bij Pon Dealer is de 2 jaar Volkswagen Extra Garantie standaard inbegrepen bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen.
  • Dat betekent dus 4 jaar garantie en zorgeloos rijden in jouw nieuwe Volkswagen.
  • Dekking in binnen- en buitenland.
  • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
Meer info

Prijzenoverzicht Extra Garantie

Actieprijzen geldig t/m 31 december 2019**

Model  Consumentenprijs
(2 jr / 100.000 km)*
 Consumentenprijs
(2 jr / 150.000 km)*
up!  Van € 199 voor € 149  Van € 249 voor € 199
Polo / T-Cross  Van € 259voor € 249  Van € 309 voor € 299
Golf / T-Roc / Tiguan / Touran   Van € 319voor € 299   Van € 369 voor € 349
Passat / Arteon   Van € 389 voor € 329   Van € 439 voor € 379
Touareg   Van € 469 voor € 329   Van € 519 voor € 379
*Prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
**Bij Pon Dealer is de Volkswagen Extra Garantie nu standaard inbegrepen in de verkoopprijs van iedere nieuwe Volkswagen

Fabrieksgarantie

Op al onze nieuwe Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee bent je verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Pon Dealer vertelt je er graag meer over, maar je kunt ook zelf meer over de garantiebepalingen lezen.

Download de garantiebepalingen

Twee jaar garantie op onderdelen

Pon Dealer werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij heeft hij de keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke hij kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie.


Lakgarantie

Je krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van jouw Volkswagen. Wij spuiten je Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van jouw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.


Carrosseriegarantie

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Jouw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop je hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.


Acht jaar garantie op hoogvoltaccu

Onze elektrische modellen (GTE/e-Golf/e-up!) hebben een hoogvoltaccu aan boord. Elke nieuwe Volkswagen met een hoogvoltaccu heeft 8 jaar garantie of maximaal 160.000km (afhankelijk van welke van de twee gebeurtenissen het eerst bereikt wordt). Voor reparaties of eventuele probleemgevallen raden wij je aan om naar de Volkswagen-dealer te gaan. De speciaal opgeleide Volkswagen technici zijn gekwalificeerd door VW AG om aan de accu te mogen werken. Hierdoor worden onnodige storingen voorkomen van deze technisch geavanceerde e-modellen.


De voordelen bij Pon Dealer

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen

Downloads

VW_Garantiebepalingen_-_juni_2016.pdf 702.42 KB Download