Volkswagen. Mobiliteitsgarantie.

  • Pon Dealer Groep
Mobiliteitsgarantie-pon-dealer-groep.png

Bij iedere nieuwe Volkswagen hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit met pech onderweg staan dan helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Volkswagen Mobiliteitsgarantie: één telefoonnummer

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Het Volkswagen Servicenummer: +31 (0)800 555 7000. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw Volkswagen Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij uw Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Download hier de brochure van Volkswagen Mobiliteitsgarantie voor volledige informatie en voorwaarden.

Tip

Heeft u recht op Mobiliteitsgarantie, dan komt u automatisch ook in aanmerking voor Volkswagen Inclusief. Kijk hier voor meer informatie over de klantenkaart van Volkswagen.