Volkswagen. Service Dialoog.

  • Pon Dealer Groep
Service_Pon_Dealer_Volkswagen.jpg

Hoe minder onderhoud aan uw Volkswagen nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt u een rit, reparatietijd en vooral kosten.

Daarom heeft Pon Dealer Volkswagen een nieuwe kijk op onderhoud die begint bij goed luisteren. Niet alleen naar uw auto, maar vooral naar u. Want uw ervaringen als gebruiker zijn de basis voor een goed gesprek. Over èn rondom uw Volkswagen, waar wij samen met u de inspectie uitvoeren.

Service Dialoog is een extra dienstverlening bij het onderhoud aan uw auto die uw ervaringen meeneemt in de uit te voeren werkzaamheden. Want waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. De speciaal opgeleide Serviceadviseur combineert uw ervaringen met zijn kennis van uw auto.

Tijdens een gezamenlijke inspectie van 20 à 30 minuten bij uw auto stelt hij in overleg met u vast welk onderhoud nu raadzaam is en wat eventueel nog kan wachten. Hij brengt alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van uw auto. Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u meteen waar uw Volkswagen en uw portemonnee aan toe zijn.

Ideaal Volkswagen Onderhoud

Met Service Dialoog kiest u zonder extra kosten voor een onderhoudsvorm die is afgestemd op de behoeften van uw Volkswagen. Door u en uw persoonlijke ervaringen bij het onderhoud te betrekken, kunnen wij uw Volkswagen precies de zorg geven die nodig is. Dit kan u geld besparen, bovenop onze toch al concurrerende tarieven. Om hier maximaal van te profiteren, nodigen wij u uit te kiezen voor Service Dialoog: de extra service van Pon Dealer Volkswagen.

Service Dialoog vestigingen

Voor de Service Dialoog kunt u terecht bij onze vestiging in Amersfoort, Barneveld, Nijkerk en Hilversum. Bij deze vestigingen bieden we u de speciale Service Dialoog ruimte.