De nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Tiguan: plan nu een proefrit

Perfecte mix tussen kracht en comfort. Ervaar het zelf!

Ervaar de Nieuwe Volkswagen Tiguan

De populaire Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim. Nu altijd als hybride SUV met een grote portie premium comfort. Alles om je rijdende leven gemakkelijker te maken. Met zijn opvallende design, geavanceerde technologie en krachtige prestaties biedt de Tiguan een rijervaring die al je verwachtingen zal overtreffen. Ervaar het zelf en plan nu een proefrit.

Ontdek de Nieuwe Tiguan Plug-in Hybrid

Met zowel een elektromotor als een benzinemotor biedt de nieuwe Volkswagen Tiguan plug-in hybride een revolutionaire rijervaring. Geniet van de vrijheid om tot ongeveer 100 kilometer volledig elektrisch te rijden voordat de brandstofmotor in werking treedt. De hoogvoltaccu kan snel worden opgeladen, dankzij de ondersteuning voor DC snelladen met een vermogen tot 50 kW. Wil je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden met de nieuwe Tiguan plug-in hybrid? Maak nu een afspraak voor een proefrit en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze innovatieve SUV.

Ervaar luxe en comfort

Ontdek de nieuwe Tiguan en laat je verrassen door zijn verfijnde luxe en premium uitstraling. Meteen bij het instappen zul je het merken: alles is net wat luxueuzer, meer premium. Standaard is voorzien in een groot touchscreen met extra bedieningsgemak, zodat je aandacht vooral op de weg blijft gericht. Wil je helemaal ongestoord van A naar B? Kies dan voor een model met geluidwerende zijruiten, die bovendien achterin donker getint zijn. Dat vinden ze fijn op de achterbank. Plan nu jouw proefrit en ervaar zelf het comfort van de nieuwe Tiguan.

Bekijk alle uitvoeringen

Dit zijn de highlights van de Nieuwe Tiguan

Ervaar de Nieuwe Tiguan, plan een proefrit!

Plan nu een proefrit

Heb je een vraag over deze sportieve SUV?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al je vragen over de Nieuwe Tiguan!

De nieuwe Volkswagen Tiguan  hero

Meer weten over de Nieuwe Volkswagen Tiguan?

Kom langs voor een proefrit