Volkswagen ID.4 actie -1

De Volkswagen ID.4 nu met extra veel voordeel

Oplopend voordeel tot € 5.900*

Extra veel voordeel op de Volkswagen ID.4

De rijk uitgeruste Volkswagen ID.4 rij je nu tijdelijk extra voordelig. Je profiteert namelijk nu tijdelijk van € 2.950 Volkswagen voordeel. Dankzij het lagere tarief kom je nu ook nog eens in aanmerking voor een subsidie. Je voordeel kan zo oplopen tot wel € 5.900. Zo wordt het rijden in een ID.4 nog aantrekkelijker.

€ 2.950 Volkswagen voordeel

Ben je op zoek naar een fantastische deal voor een Volkswagen ID.4? Grijp dan nu je kans en profiteert tijdelijk van € 2.950 Volkswagen voordeel, waardoor je extra voordelig in deze geweldige auto kunt rijden. De Volkswagen ID.4 is niet alleen duurzaam en efficiënt, maar biedt ook een soepele en comfortabele rijervaring. Met zijn geavanceerde technologie en moderne design is de ID.4 de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en ecologische oplossing. Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om in een Volkswagen ID.4 te rijden!

SEPP-subsidie voor jouw Volkswagen ID.4

Een volledig elektrische en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dit wil toch iedereen? Dankzij het lagere tarief kun je ook nog de SEPP-subsidie aanvragen. Zo ontvang je niet allen € 2.950 Volkswagen voordeel, je komt ook nog eens in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950. Jouw voordeel kan dus oplopen tot € 5.900. Profiteer van deze scherpe actie bij Pon Dealer en rij nu wel heel voordelig in een gloednieuwe Volkswagen ID.4. Meer weten over de ID.4? Bekijk onze modelpagina. 

Profiteer en stap in een gloednieuwe Volkswagen ID.4

Kun jij niet wachten om in je nieuwe ID.4 te stappen? Dat snappen we. De ID.4 Pure is nu dankzij het Volkswagen voordeel verkrijgbaar vanaf € 39.990. Profiteer direct! 

Heb je een vraag over deze actie? 

Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs. Ze helpen je graag verder!

Direct rijden in een ID.4? Bekijk het aanbod

DISCLAIMER

*De SEPP-subsidie dient door de consument zelf aangevraagd te worden.