Hero Mobile

Volkswagen actie

75 jaar Volkswagen in Nederland

Volkswagen 75 jaar in Nederland

Volkswagen bestaat dit jaar 75 jaar in Nederland. Daarom trakteert Volkswagen op speciale acties. Denk hierbij aan feestelijke Private Lease acties en extra hoog inruilvoordeel! Je vindt alle acties op deze pagina.

Speciale 75 Editions van jouw favoriete model

Is het feest? Het is feest! Daarom brengt Volkswagen speciale edities uit van jouw favoriete modellen. Deze noemen ze de 75 Editions. Maak hieronder kennis met de eerste Edition! De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we.

Onze speciale Volkswagen T-Roc Life 75 Edition

Vanaf € 35.575*
Private Lease vanaf € 499 p/m*

Extra's bovenop de T-Roc Life:

  • Velgen 'Valencia', 17 inch lichtmetaal**
  • Digital Cockpit Pro, 26 cm
  • Achteruitrijcamera
  • Zijruiten achter en achterruit getint
  • 75 Edition badge & voetmatten

Feestelijke Private Lease acties

Jouw vertrouwde Volkswagen, maar dan scherp geprijsd

Private Lease nu jouw nieuwe Volkswagen bij Pon Dealer met nog meer voordeel. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen. Betaal elke maand een vast, all-inclusive bedrag voor het rijden in een nieuwe auto en ervaar het ultieme gemak van Volkswagen Private Lease.

Dit zijn de 75 jaar Private Lease actie modellen

Nog meer inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan heb je daar een goed moment voor gekozen. Omdat Volkswagen haar 75-jarige bestaan viert, komt bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om voor een Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

Volkswagen Taigo R-Line

Taigo

Inruilvoordeel € 2.000

Style

T-Cross

Inruilvoordeel € 2.000

Life 75 Edition

T-Roc

Inruilvoordeel € 2.000

Vragen? 

Heb je vragen over deze actie of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag. 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

¹ Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 juli 2022. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** De 17" lichtmetalen wielenset wordt voor aflevering door de Volkswagen-dealer gemonteerd, nadat kenteken deel 1a voor de auto is verkregen.