Volkswagen ID.4 actie -1

De Volkswagen ID.4 nu wel heel erg voordelig!

Direct rijden al vanaf € 48.250

Direct rijden een ID.4 rijden met wel heel veel voordeel

De rijk uitgeruste Volkswagen ID.4 rij je nu extra voordelig. Je profiteert namelijk van oplopend voordeel tot maar liefst € 10.080 op een ID.4 uit onze voorraad. Dat betekend meteen rijden voor wel een heel aantrekkelijke prijs. Maar wacht niet te lang want OP = OP!

Direct rijden vanaf € 48.250

Ben je op zoek naar een fantastische deal voor een Volkswagen ID.4? Grijp dan nu je kans en profiteer van meer dan € 10.000 voordeel, waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om in deze geweldige auto te rijden. De Volkswagen ID.4 is niet alleen duurzaam en efficiënt, maar biedt ook een soepele en comfortabele rijervaring. Met zijn geavanceerde technologie en moderne design is de ID.4 de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en ecologische oplossing. Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om in een Volkswagen ID.4 te rijden!

SEPP-subsidie voor jouw Volkswagen ID.4

Een volledig elektrische en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dit wil toch iedereen? Dankzij het lagere tarief kun je ook nog de SEPP-subsidie aanvragen. Zo ontvang je niet allen € 4.000 Volkswagen voordeel, je komt ook nog eens in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950. Jouw voordeel kan dus oplopen tot € 6.950. Profiteer van deze scherpe actie bij Pon Dealer en rij nu wel heel voordelig in een gloednieuwe Volkswagen ID.4. Meer weten over de ID.4? Bekijk onze modelpagina. 

Profiteer en stap in een gloednieuwe Volkswagen ID.4

Kun jij niet wachten om in je nieuwe ID.4 te stappen? Dat snappen we. De ID.4 Pure is nu dankzij het Volkswagen voordeel verkrijgbaar vanaf € 35.990. Profiteer direct! 

Heb je een vraag over deze actie? 

Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs. Ze helpen je graag verder!

DISCLAIMER

*De SEPP-subsidie dient door de consument zelf aangevraagd te worden.