Wintercheck - Hero Mobile

Volkswagen Wintercheck

Nu voor slechts € 30,-

Veilig de winter door

Juist tijdens de winterperiode wil je kunnen vertrouwen op jouw Volkswagen. Met een aantal tips gaat Pon Dealer ervoor zorgen dat jij veilig de winter door komt. De meest belangrijke tip: zorg voor de juiste banden tijdens deze koude periode. Geef ook je accu extra aandacht. Een lege accu staat namelijk bovenaan wanneer het gaat om pechgevallen in de winter.

Voor slechts 20 euro een Wintercheck

Tijdens de winterperiode trotseert jouw Volkswagen regen, sneeuw, en kou. Om je Volkswagen voor te bereiden op barre omstandigheden controleren wij je Volkswagen op 20 essentiële punten. Plan op tijd een Volkswagen Wintercheck in en je krijgt een heerlijk warme Volkswagen muts cadeau! (t.w.v. € 19,95). Wees er wel snel bij want OP = OP!

Waarom winterbanden?

Met winterbanden verkort je de remweg onder de 7 graden celcius flink. Dit is vooral te danken aan het feit dat een winterband ook bij zeer koude temperaturen zacht blijft en dus maximale grip heeft op asfalt. Daarnaast zorgt een grof profiel voor maximale grip in sneeuw, water en modder. Wist je dat in de meeste wintersportgebieden winterbanden verplicht zijn? Bij Pon Dealer wissel je al een complete winterset voor slechts € 39 euro. De werkplaatsen zijn echter behoorlijk vol dus plan je afspraak op tijd. Zien wij je snel?

Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1 Winterbanden
Is het buiten onder de 7 graden? Stap dan op tijd over naar winterbanden. De remweg wordt namelijk aanzienlijk korter dan bij zomerbanden.

#2 Accu
Een lege accu is tijdens de winter de nummer één oorzaak van de pechgevallen. Laat daarom op tijd de accu controleren. Tijdens de Wintercheck controleren we graag de accu voor je.

#3 Verlichting
Tijdens de donkere dagen is werkende verlichting van levensbelang. Controleer daarom regelmatig of alle verlichting nog goed werkt en zet de verlichting altijd aan tijdens de rit.

#4 Airco
Gebruik tijdens de winterperiode de airco bij condensvorming op de ramen. Je zult zien dat je weer snel zicht hebt. Tijdens de Wintercheck checken we ook je airco.

#5 Vloeistof en krabber
Zorg dat je winter-ruitensproeiervloeistof hebt gevuld om snel pekel en ijs te kunnen verwijderen van je voorruit. Ook is het handig om een ijskrabber aan boord te hebben.

Bij ook onze andere Volkswagen acties