Volkswagen Zomercheck 1

Volkswagen Zomercheck

Volkswagen Zomercheck op 20 punten nu €25,-

De zomer begint bij Volkswagen

Wat jouw bestemming ook gaat worden deze zomer, zorg dat je vóór je vakantie nog even een afspraak maakt voor de Volkswagen Zomercheck. Dan stap je pas echt met een lekker gevoel in. Laat jouw Volkswagen tijdens de Zomercheck controleren op 20 essentiele punten zoals airco, banden en verlichting. We vullen gratis alle vloeistoffen bij zodat je olie, koelvloeistof en ruitenwisserreservoir weer op peil zijn. Nu voor € 25,-

Zomercheck nu met gratis strandhanddoek 

Jij wilt natuurlijk altijd het beste voor jouw Volkswagen. Daarom laat je hem regelmatig controleren, zodat je deze zomer zorgeloos kunt genieten van elke bestemming die je kiest. Bovendien kun je op vakantie zelf ook stijlvol voor de dag komen met het Volkswagen strandlaken. Dit royale laken heeft een afmeting van 200x100 cm, is vervaardigd van gerecycled eco katoen en volledig geproduceerd met behulp van zonne-energie. 

Fris de zomer in met de aircocheck

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat je airconditioning op volle kracht zal draaien. Om optimaal te genieten van verfrissende koelte en zuivere lucht, bieden we nu een speciale aanbieding voor een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Deze geurbehandeling zorgt ervoor dat alle onaangename geurtjes veroorzaakt door bacteriën en schimmels worden verwijderd, waardoor de lucht weer heerlijk fris is. Nu voor slechts € 139,-. Plan nu je afspraak en stap deze zomer met een fris en voordelig gevoel de weg op.

Slider 2 - Volkswagen Tiguan 1

Plan nu je werkplaatsafspraak

Bereid je voor op de zomer en plan zo snel mogelijk een werkplaatsafspraak.  

Shop accessoires met heel veel voordeel

Geniet optimaal van de zomer met onze speciale aanbiedingen op Originele Volkswagen Accessoires. Zo schaf je nu al fietsendrager aan vanaf € 399, profiteer je van 25% korting op zonwering en allesdragers en ontvang je veel voordeel op bagageboxen en vele andere accessoires en lifestyle artikelen voor jouw Volkswagen. Haal het maximale uit de zomer en ontdek nu de voordelige mogelijkheden bij ons.

DISCLAIMER

*De zomeractie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2023.