T-Roc Cabrio Zomeractie 1

Volkswagen T-Roc Cabrio Zomeractie

Direct rijden en profiteer van € 1.000,- cashback

Laat de zomer maar komen!

De zomer staat voor de deur en wat is er nou beter dan het gevoel van de zon op je gezicht terwijl je geniet van een ritje in een cabriolet? Bij Pon Dealer hebben we nu een fantastische zomeractie op de Volkswagen T-Roc Cabrio! Zo rijd je al in een Volkswagen T-Roc Cabrio vanaf € 44.299 én profiteer je van € 1.000,- cashback*. Wees er snel bij. OP=OP. 

Rijd nu extra voordelig in de Volkswagen T-Roc Cabrio

Op zoek naar een auto die je deze zomer zal laten stralen? Dan is de Volkswagen T-Roc Cabrio de perfecte auto voor jou. Haal elke dag de avonturier in jezelf naar boven. De Volkswagen T-Roc Cabrio is nu extra scherp geprijsd. Je rijdt deze stijlvolle cabrio nu al vanaf € 44.299 of vanaf € 765 via Private Lease. Wees er snel bij! 

Profiteer nu van € 1.000 cashback*

Profiteer nu tijdens de Pon Dealer zomeractie van € 1.000,- cashback* bij de aanschaf of het private leasen van een Volkswagen T-Roc Cabrio. Direct rijden en optimaal genieten van de zomerse sferen. Twijfel niet langer en neem geheel vrijblijvend contact op met onze verkoop medewerkers. 

Stijlvol en praktisch

De Volkswagen T-Roc Cabriolet is een prachtige auto die niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens zeer praktisch. Met de dakconstructie van deze cabriolet is het mogelijk om binnen 9 seconden het dak te openen, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van het zonnetje. Daarnaast biedt de T-Roc Cabriolet ook voldoende ruimte om met vier personen comfortabel te kunnen reizen. Meer weten over de T-Roc Cabrio? Bekijk dan de modelpagina van Volkswagen T-Roc Cabrio.

Highlights van de Volkswagen T-Roc Cabrio
 

Geïnteresseerd in privé shortlease? 

Wil jij profiteren van een auto die je direct kan rijden, géén BKR registratie heeft en maandelijks opzegbaar is? Dan is privé shortlease iets voor jou! Ervaar de zekerheid van vaste maandtarieven. Je privé shortleaset de Volkswagen T-Roc Cabrio al voor € 1.199,-. 

Meer weten over de Volkswagen T-Roc Cabrio?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Wil jij de Volkswagen T-Roc Cabrio zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefrit

Bekijk het actie aanbod 

DISCLAIMER

*Alleen geldig op voorraadmodellen die aangeschaft zijn voor 30 juni 2023. 
** Niet van toepassing in combinatie met shortlease