Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle van nu mag dan wel een nieuwe auto zijn, hij heeft nog steeds de ziel van z'n klassieke voorbeeld. Maar de nieuwe Volkswagen Beetle is wel een stuk minder bescheiden dan zijn voorganger op gebied van uitrusting en techniek. Sterker nog, luxe is de nieuwe standaard in de Beetle.

De vernieuwde Volkswagen Beetle is in Nederland leverbaar als standaard rijk uitgeruste Exclusive Series en de Dune. De Exclusive Series is standaard voorzien van de meest gewilde opties tegen een scherpe catalogusprijs. Zo worden de Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series geleverd met comfortstoelen, Climatic airco, ‘Kevervak’ in het dashboard, cruise control, multifunctioneel stuur, boordcomputer Plus, Multi Collision Brake, Hill Hold, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer. Het exterieur van deze uitvoering is voorzien van de fraaie 17 inch ‘Rotor’-velgen, mistlampen vóór, led-achterlichten en het karakteristieke ‘Beetle’-opschrift op de achterklep.

De Volkswagen Beetle. Klassieker met de gemakken van nu.

Maak kennis met de kleinzoon van één van de meest iconische auto’s aller tijden: de Volkswagen Beetle. Opgegroeid in de 21ste eeuw, maar minstens zo eigenzinnig als z’n voorgangers.

Het stijl-icoon van Volkswagen.

Zeg Volkswagen Kever en binnen 1 seconde heeft iedereen de klassieke vorm in z’n hoofd. Onconventioneel. Tegendraads. Meteen herkenbaar. En dat geldt ook voor de Volkswagen Beetle anno nu.

App-Connect

Bedien de apps van je smartphone via je infotainmentscherm. Gemakkelijk en wel zo veilig.

Panoramadak

Altijd een zomers gevoel met het panoramadak. Zelfs in de winter.Video's

Het interieur van de Volkswagen Beetle

Pre Crash

Elektronisch Stabilisatieprogramma (ESP)


Kies je uitvoering

De Volkswagen Beetle is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Beetle het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.