Volkswagen Beetle Cabrio

De Volkswagen Beetle Cabrio

Hoewel de Volkswagen Beetle Cabrio al jaren garant staat voor open rijplezier, is Volkswagen er opnieuw in geslaagd een geweldige auto neer te zetten. In combinatie met de nieuwste technologie wordt dat rijplezier in de Volkswagen Beetle Cabrio alleen maar groter. De knipoog naar de klassieke Volkswagen Kever is duidelijk zichtbaar op de achterklep.

De Volkswagen Beetle modellen zijn uitgerust met de nieuwste generatie infotainment en navigatiesystemen. Zelfs de standaard uitvoering beschikt al standaard over het Multimediasysteem Composition Colour met kleurenaanraakscherm. Ook een boordcomputer en elektrische bediening van ramen en spiegels zijn altijd standaard. De Volkswagen Beetle Cabrio heeft standaard elektrische kapbediening. De duurdere uitvoeringen bieden nog meer luxe.

Cabrio onder de cabrio's.

De Volkswagen Beetle Cabrio is alles wat een cabrio hoort te zijn. Vol respect voor de legendarische oer-Kever, aangevuld met alle mogelijke gemakken van nu. Puur rijplezier.

Het stijl-icoon van Volkswagen.

Zeg Volkswagen Kever en binnen 1 seconde heeft iedereen de klassieke vorm in z’n hoofd. Onconventioneel. Tegendraads. Meteen herkenbaar. En dat geldt ook voor de Volkswagen Beetle anno nu.

App-Connect

Bedien de apps van je smartphone via je infotainmentscherm. Gemakkelijk en wel zo veilig.

Binnen 9,5 seconde genieten van de zon.

Het elektrische canvas dak is in no time open. En weer dicht. Wel zo handig met ons wisselvallige Hollandse weer.Video's

De Volkswagen Beetle

Het interieur van de Volkswagen Beetle

Pre Crash

Elektronisch Stabilisatieprogramma (ESP)


Kies je uitvoering

De Volkswagen Beetle Cabrio is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Beetle Cabrio het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.