De nieuwe Volkswagen Passat Variant

De nieuwe Volkswagen Passat

Al 50 jaar vertrouwd en vernieuwend. Nu als Hybride.

Passat: 50 jaar en elektrisch herboren

De Passat viert zijn 50ste verjaardag en straalt van vernieuwing. Als een icoon onder de stationwagens heeft hij nu permanent een elektrisch hart, waardoor hij veelzijdiger is dan ooit tevoren. Als een Plug-in Hybride kan de Nieuwe Volkswagen Passat doordeweeks volledig elektrisch naar het werk rijden, biedt hij eersteklas comfort en heeft hij nog meer bagageruimte dan zijn voorgaande modellen. Geniet van het luxe comfort op doordeweekse dagen en gebruik hem in het weekend voor avontuurlijke hobby's en stressvrije verhuizingen. Of je hem nu zakelijk of privé rijdt, de Passat is in alles een echte winnaar.

100 kilometer volledig elektrisch rijden

De Nieuwe Volkswagen Passat combineert een elektromotor en een 1.5 TSI benzinemotor, wat resulteert in een plug-in hybride aandrijving. Hierdoor kun je tot wel 100 km volledig elektrisch rijden voordat de benzinemotor in actie komt. En als je opgeladen moet worden, ondersteunt de nieuwe Passat DC snelladen tot 50 kW voor een snelle herstelling van de batterij.

Verlichting en veiligheid in stijl

Dankzij de nieuwste generatie IQ. Light LED Matrix-verlichting spring je nog meer in het oog in het verkeer en geniet je van een verbeterd zicht tijdens nachtelijke ritten. Dit komt de veiligheid voor iedereen ten goede. De intelligente koplampen hebben bovendien een prachtig design. De IQ. Light LED Matrix-koplampen in de nieuwste generatie zijn voorzien van een dynamische grootlichtassistent die tot wel 500 meter vooruit kan verlichten, wat zorgt voor ultiem comfort tijdens nachtelijke ritten.

Optimaal zitcomfort in de Nieuwe Volkswagen Passat

De stoelen van de Nieuwe Volkswagen Passat zijn ontworpen voor maximaal comfort. Niet alleen zijn ze elektrisch verstelbaar, maar ze bieden ook geavanceerde massage- en klimaatregelingsopties. Dit betekent dat je stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen, en je kunt dit automatisch instellen of naar jouw voorkeur aanpassen. Of je nu net gesport hebt of op weg bent naar een belangrijke vergadering, laat de stoel je rug verfrissen. Of kies voor de ontspannende massagefunctie en geniet van totale ontspanning. Comfortabeler dan dit wordt het niet.

Neem gerust een extra koffer mee

De nieuwe Volkswagen Passat is groter dan ooit. Dat betekent meer beenruimte én een grotere kofferbak van maar liefst 690 liter. Leg je de achterbank plat, dan beschik je in een handomdraai over een serieuze verhuisauto. Daarmee is je bagageruimte plotseling goed voor 1.920 liter.

Wat kun je verwachten van de nieuwe Volkswagen Passat

  • Verkrijgbaar als 1.5 eTSI 150 pk benzinemotor (mild-hybride)
  • Verkrijgbaar als Plug-in Hybride met 204 pk of 272 pk en een actieradius van ongeveer 100 km
  • Volledig nieuw design met focus op hoge kwaliteit
  • Standaard rijk uitgerust
  • Verkrijgbaar met nieuwe high-tech features

Hobbels en kuilen automatisch gladgestreken

De Nieuwe Volkswagen Passat biedt als optie een geavanceerd onderstel (Dynamic Chassis Control Pro). Met slechts één druk op de knop kun je de perfecte demping selecteren. Er zijn maar liefst 15 verschillende standen beschikbaar, variërend van zacht en uiterst comfortabel tot stevig en uiterst sportief.

Blijf op de hoogte: De Nieuwe Volkswagen Passat