De vernieuwde ID.3

Nu te bestellen bij Pon Dealer

De ID.3 in een nieuw jasje

De ID.3 heeft een upgrade gekregen. Hij is nu namelijk nog beter, slimmer én in een nieuw jasje gestoken.

De vernieuwde ID.3 - hero

Zie geen afslag over het hoofd

De verbeterde augmented reality van het head-up display zal je helpen om nooit meer een afslag te missen. Naast de standaard informatie zoals jouw snelheid en de verschillende functies van de auto, is het ook mogelijk om jouw navigatie-aanwijzingen direct voor je neus te zien. Deze worden namelijk geprojecteerd op het raam, wat het gemakkelijker maakt om te zien waar je naartoe moet. Het is mogelijk om deze functie naar wens in- of uit te schakelen.

Een nieuw jasje én CO2-neutraal geproduceerd

De ID.3 heeft niet alleen een nieuw, sportiever uiterlijk gekregen, maar is ook duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd. De binnenzijde van de auto is herzien met zachtere materialen in de deurpanelen en het dashboard, die niet alleen comfortabel aanvoelen, maar ook diervrij zijn geproduceerd. Met deze verbeteringen draagt de ID.3 bij aan een duurzamere toekomst.

Nóg slimmere rijhulpen

De vernieuwde ID.3 beschikt over nóg slimmere rijhulpen, waaronder een nieuwe functie als aanvulling op de Adaptive Cruise Control en Rijstrookassist. Met Travel Assist kan de auto automatisch van rijstrook wisselen na het aanzetten van de richtingaanwijzers, bij snelheden vanaf 90 km/u, mits er voldoende ruimte is. Bovendien maakt de V2X-technologie het mogelijk om snel data van andere auto's te verwerken, waardoor je wordt gewaarschuwd voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer. Met deze innovatieve rijhulpen wordt autorijden in de ID.3 nog veiliger en efficiënter.

Parkeren wordt een eitje

Dankzij Park Assist Plus inclusief Trained Park Assist wordt parkeren in de ID.3 heel gemakkelijk. De auto onthoudt waar je hebt geparkeerd en kan dit zelfs helemaal voor jou doen. Met Park Assist Plus kun je al zoeken naar een parkeerplek en stuurassistentie krijgen, maar het kan nu ook jouw parkeermanoeuvres opslaan en deze later repliceren. Dankzij de sensoren die de omgeving in de gaten houden, kan de ID.3 zelf sturen, accelereren en remmen, waardoor het parkeren volledig geautomatiseerd wordt. Zo wordt parkeren voor iedereen een eitje!

Ontdek alles over de vernieuwde ID.3

Vernieuwde Volkswagen ID.3 - content 2

Wat kun je verwachten?

  • Een vernieuwde ID.3 verkrijgbaar met 2 accupakketten
  • Actieradius van 420 km tot 550 km*
  • Met 120 kW tot 170 kW snelladen in ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%.

Highlights van de vernieuwde ID.3

ID.3 Mobile

Direct in een ID.3 rijden? 

Kun jij niet wachten om in een ID.3 te stappen? Dat snappen we. Kies dan voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in een ID.3. 

Uitvoeringen van de vernieuwde ID.3
 

Meer weten over de vernieuwde Volkswagen ID.3?

Wij beantwoorden graag al je vragen.

Bekijk hier het laatste nieuws over de vernieuwde ID.3

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.