Volkswagen e-Golf

De nieuwe Volkswagen e-Golf

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen e-Golf. De 100% elektrische auto die je verder brengt. Met een actieradius van maximaal 230 kilometer* ben je namelijk niet meer gebonden aan stedelijke ritten. Daarnaast profiteer je met de Volkswagen e-Golf van de extreem lage bijtelling van slechts 8%, waardoor je al een e-Golf rijdt vanaf slechts € 50 per maand. Om iedere kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf standaard al zeer rijk uitgerust.

De nieuwe Volkswagen e-Golf beschikt standaard over één zeer complete uitrusting met onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Standaard is de e-Golf voorzien van het 'Discover Media' infotainmentsysteem.

Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende Volkswagen e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

De Volkswagen e-Golf. De elektrische auto die je verder brengt.

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer*. Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 8%, waardoor je al een e-Golf rijdt vanaf € 50* per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

230 km actieradius*, 8% bijtelling

De nieuwe Volkswagen e-Golf heeft een grotere acculading, terwijl de bijtelling nog steeds erg laag is. Ideaal voor de slimme lease-rijder.

Active Info Display

Het optionele Active Info Display is compleet digitaal en interactief, heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen.

Standaard LED koplampen

De auto bevat ledlampen voor dimlicht, grootlicht én dagrijverlichting. Zo heb je heb zowel overdag als 's nachts altijd het beste zicht.Afbeeldingen


*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 6

Volkswagen e-Golf

e-Golf

 • Elektrisch
 • 01/2019
 • Automaat
 • 17.628 km
€ 26.350

€ 24.450

BTW verrekenbaar

Volkswagen e-Golf

e-Golf

 • Elektrisch
 • 11/2017
 • Automaat
 • 42.186 km

€ 20.750

BTW verrekenbaar

Volkswagen e-Golf

e-Golf

 • Elektrisch
 • 06/2017
 • Automaat
 • 55.107 km

€ 19.400

BTW verrekenbaar