Volkswagen e-Golf

  • € 39.540

4% bijtelling

De Volkswagen e-Golf, de 100% elektrische auto die u verder brengt bij Pon Dealer!

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer**. Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor je al een eGolf rijdt vanaf € 52* per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

Vanaf € 52 per maand.

Omdat de e-Golf compleet elektrisch is, profiteer je in 2017 nog van de gunstige bijtellingsregelgeving. De bijtelling is dit jaar slechts 4%, waardoor je deze auto al vanaf € 52 netto per maand rijdt. Dat maakt autorijden heel voordelig en daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

Een flinke actieradius.

Volkswagen heeft de accu’s van de e-Golf zo weten te optimaliseren dat je nog meer kilometers kunt rijden op één acculading. Hierdoor kom je tot wel 300 kilometer* ver, zonder dat je tussentijds moet opladen.

Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

2-luik_e-focus.jpg

Vernieuwd design en nog rijkere standaarduitrusting

Recent heeft Volkswagen de Golf verregaand vernieuwd en uiteraard krijgt ook de e-Golf al die nieuwe features mee. Voorbeelden zijn het gewijzigde design voor het front en de achterzijde, inclusief de nieuw ontworpen full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED-achterlichten met dynamische knipperlichten leverbaar.

De nieuwe e-Golf is er in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Ook het innovatieve ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met navigatie, 9,2 inch Touchscreen en stem- én gebarenbediening is standaard. Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

Bereik-e-golf.jpg
LEDkoplampenegolf.jpg
Radio-Navigatie-Discover-Pro.jpg


Meest gestelde vragen

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie.

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?
De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?
Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen e-Golf? Neem dan contact op met Pon Dealer! 

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.
**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: e-Golf

Kredietsom € 29.655 Maandlasten € 420 Totaalprijs krediet € 34.890 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 19.770 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 39.540 Aanbetaling € 9.885
Sluiten

Financier de Volkswagen e-Golf vanaf € 420 p/m

€ 39.540
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 29.655
€ 420

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen e-Golf

Kredietsom € 29.655 Maandlasten € 420 Totaalprijs krediet € 34.890 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden