Volkswagen e-Golf

  • Rijklaar € 38.970

4% bijtelling

De Volkswagen e-Golf, de 100% elektrische auto die u verder brengt bij Pon Dealer!

Maak kennis met de nieuwe e-Golf. De 100% elektrische auto die u verder brengt. Met een actieradius* van maximaal 300 kilometer, bent u namelijk niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. Daarnaast profiteert u van de extreem lage bijtelling van slechts 4%, waardoor u al een e-Golf rijdt vanaf € 52 per maand. Om elke kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf standaard al zeer rijk uitgerust.

  • Nieuw batterijpakket met capaciteit van 35,8 kWh, meer kracht voor elektromotor
  • Vernieuwd design, rijkere standaarduitrusting met o.a. Adaptive Cruise Control en Discover Pro infotainmentsysteem met gebarenbediening
  • 4% bijtelling voor zakelijke rijders: rijden vanaf 52 euro bijtelling per maand
  • Binnen 5,5 uur 100% geladen en binnen 45 minuten al 80% geladen met behulp van een 40kw snellader

Egolf_USP.png

Egolf_2.png

2-luik_e-focus.jpg

Snellader-egolf.jpg

Vernieuwd design en nog rijkere standaarduitrusting

Recent heeft Volkswagen de Golf verregaand vernieuwd en uiteraard krijgt ook de e-Golf al die nieuwe features mee. Voorbeelden zijn het gewijzigde design voor het front en de achterzijde, inclusief de nieuw ontworpen full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED-achterlichten met dynamische knipperlichten leverbaar.

De nieuwe e-Golf is er in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Ook het innovatieve ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met navigatie, 9,2 inch Touchscreen en stem- én gebarenbediening is standaard. Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

Bereik-e-golf.jpg
LEDkoplampenegolf.jpg
Radio-Navigatie-Discover-Pro.jpg

Leverbaar vanaf 38.970 euro, fiscale bijtelling vanaf 52 euro per maand.

De vernieuwde e-Golf is leverbaar vanaf 38.970 euro. Inbegrepen voor dit bedrag zijn een laadpaal en een pas met 10.000 kilometer groene stroom. Net als voor de huidige e-Golf gaat Volkswagen zowel zakelijke als particuliere e-Golf-rijders volledig ontzorgen met een all-in propositie.

Zakelijke rijders profiteren van slechts 4% bijtelling. Op basis van de fiscale waarde van 37.900 euro is de vernieuwde e-Golf al te rijden voor 52 euro bijtelling per maand.

Meest gestelde vragen

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie.

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?
De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?
Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen e-Golf? Neem dan contact op met Pon Dealer! 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: e-Golf

Kredietsom € 29.228 Maandlasten € 414 Totaalprijs krediet € 34.389 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 19.485 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 38.970 Aanbetaling € 9.743
Sluiten

Financier de Volkswagen e-Golf vanaf € 414 p/m

€ 38.970
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 29.228
€ 414

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen e-Golf

Kredietsom € 29.228 Maandlasten € 414 Totaalprijs krediet € 34.389 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden