Volkswagen e-up!

De Volkswagen e-up!

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De Volkswagen e-up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de e-up!: jouw ideale metgezel voor elke dag. 

De ‘e’ in Volkswagen e-up! staat bij ons niet alleen voor elektrisch en emissievrij, maar ook voor efficiënt. Zo combineert de e-up! elektrische aandrijving met innovatieve technologieën, voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. 

De Volkswagen e-up! Duurzaam rijplezier.

De aandrijftechniek in de e-up! maakt gebruik van recuperatie. Daarbij wordt teruggewonnen rem-energie weer gebruikt om elektrisch te rijden. Ervaar de krachtige motor en vertrouw op de e-up!. Niet alleen wat betreft rijplezier, maar ook als het gaat om de uiterst duurzame accu, waar we maar liefst acht jaar garantie op geven.

Alles onder controle

De e-up! maakt niet alleen van buitenaf een goede indruk. Ook van binnen weet hij te imponeren - met een aantrekkelijk design en een groot aantal technische functies.

100% elektrisch

De e-up! is 100% elektrisch. Lekker duurzaam dus.

LED dagrijverlichting

De C-vormige led dagrijverlichting zorgt ervoor dat u meer ziet en dat u beter gezien wordt. Zo is het veiliger voor u, maar ook voor de overige weggebruikers.Video's en afbeeldingen

De Volkswagen e-up!


Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.