Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf 8

De nieuwe Volkswagen Golf 8 oogt nu dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies. Ook de Golf 8 is onmiskenbaar een Golf. Door de nieuwe indeling van het front, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en het langgerekte silhouet, oogt de Volkswagen Golf dynamischer dan ooit.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Golf 8 heeft een grote verandering ondergaan en is van hoge kwaliteit. Het is de eerste auto in zijn segment die standaard is uitgerust met een volledig digitaal dashboard met grote schermen en heeft nauwelijks nog fysieke knoppen. Het digitale dashboard is tegen meerprijs te upgraden naar de Innovision Cockpit met een extra groot scherm. Volkswagen heeft een naam opgebouwd op het gebied van intuïtieve bediening.

De Volkswagen Golf 8 tilt de gebruikerservaring met zijn digitale bedieningsfuncties naar een nog hoger niveau. Mooie voorbeelden zijn de bediening van de klimaatregeling en het panoramadak: in beide gevallen gebeurt dat met sliders. De gewenste temperatuur instellen gebeurt met een simpele swipe naar links of rechts; door je vinger op de bovenconsole van voor naar achter te bewegen, opent het panoramadak. De klimaatregeling is nu ook in te stellen aan de hand van verschillende scenario’s zoals ‘koude voeten’ of ‘frisse lucht’.

Met de nieuwe eSIM hebben de bestuurder en inzittenden standaard toegang tot een grote hoeveelheid online diensten van We Connect. De nieuwe Volkswagen Golf 8 is de eerste Volkswagen die het niet alleen mogelijk maakt om achteraf technologieën te updaten, maar ze ook te upgraden (vanaf volgend jaar zomer). Zo zijn bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, verkeerstekenherkenning, het navigatiesysteem, de wifi-hotspot of Dynamic Light Assist achteraf te activeren.

De nieuwe Volkswagen Golf 8. De hoogste standaard.

De nieuwe Volkswagen Golf 8 is met jou meegegroeid. Jij blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht je ook van je auto. Daarom is de nieuwe Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

Meer Golf, meer gemak

Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Je Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features.

Kijk een stukje naar rechts, en je ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of je stem – daar is de Golf slim genoeg voor. Nog meer informatie nodig? Je snelheid en navigatie worden ook op de voorruit geprojecteerd, zodat jij je blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig – wat wil je nog meer.

Car2X: klinkt hightech, is het ook

Uniek op de Golf: Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de auto's en wereld om je heen en waarschuwt je voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, rood stoplicht of wegwerkzaamheden: je Golf kan verder vooruit kijken dan jij en vertelt je wat je kunt verwachten. Ook hulpdiensten signaleert het systeem. Nog voordat je de sirenes kunt horen, ben jij dankzij Car2X al op de hoogte.

Slimme verlichting

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Die zekerheid bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Deze slimme lichten passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. IQ.LIGHT maakt rijden weer een stukje veiliger.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Golf is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Golf het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 1

Volkswagen Golf

1.0 TSI Life

 • Benzine
 • 2022
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 33.330

€ 31.900

BTW verrekenbaar

Occasions 11

Volkswagen Golf

1.0 eTSI Life

 • Benzine
 • 03/2021
 • Automaat
 • 18.867 km

€ 31.450

BTW verrekenbaar

Volkswagen Golf

1.0 TSI Highline

 • Benzine
 • 05/2018
 • Handgeschakeld
 • 25.749 km
€ 21.450

€ 20.950

BTW verrekenbaar

Volkswagen Golf

1.5 TSI Comfortline Business

 • Benzine
 • 03/2018
 • Handgeschakeld
 • 97.594 km

€ 20.450

BTW verrekenbaar