Volkswagen Golf Sportsvan

De nieuwe Volkswagen Golf Sportvan

De vernieuwde Volkswagen Golf Sportsvan valt op door zijn aangescherpte design, fraaie LED-achterlichten en een nog completere standaarduitrusting. Daarnaast zijn er ook nieuwe motoren en nieuwe assistentie en (online) infotainmentsystemen voor de Volkswagen Golf Sportsvan beschikbaar. Zijn hoge zitpositie en de extra ruimte zijn echter nog altijd hetzelfde.

De vernieuwingen aan de Volkswagen Golf Sportsvan liggen in lijn met die van de eerder vernieuwde Volkswagen Golf. Hij beschikt over nieuwe bumpers, koplampen met LED dagrijverlichting en LED-achterlichten en zijn er nieuwe lichtmetalen velgen beschikbaar. In het interieur zorgen nieuwe bekledingsmaterialen en afwerkingsaccenten voor een frisse en hoogwaardige uitstraling.

Voor de Volkswagen Golf Sportsvan zijn er net als de voor de Golf nieuwe infotainmentsystemen met grote touchscreens. Zelfs de basisuitvoering heeft al een kleurendisplay met een formaat van 16,5 cm. Als optie zijn er displays van 20,3 of zelfs 23,4 cm leverbaar. Het top-infotainmentsysteem is de Radio Navigatie ‘Discover Pro’, dat ook met gebaren kan worden bediend. Alle input hiervoor gaat via het touchscreen met haptische feedback – dit systeem werkt net als een smartphone zonder knoppen of schakelaars.

Volkswagen Golf Sportsvan. Prettige hoge instap, praktisch en ideaal voor de caravan.

Alles wat een Volkswagen Golf te bieden heeft, maar dan ruimer. Autorijden in de vernieuwde Golf Sportsvan wordt nóg fraaier: een nieuwe generatie infotainmentsystemen, geupdate motoren en standaard led-dagrijverlichting. Uiteraard met de vertrouwde hoge instap en de zee aan ruimte.

Veel bagageruimte

De Volkswagen Golf Sportsvan is uitgerust met extra veel bagageruimte. Ideaal dus voor als je vaak weekendjes weg wilt!

Blindspotsensor met uitparkeerassistent

Zit er iemand in je dode hoek als je van rijbaan wil wisselen? Dan geeft de Blind Spot Sensor een melding in je spiegel. Ook helpt deze techniek je bij het veilig achteruit uitparkeren.

Voetgangersherkenning

De Volkswagen Golf Sportsvan is standaard uitgerust met voetgangersherkenning. Dit systeem signaleert voetgangers en helpt je om een aanrijding te voorkomen.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Golf Sportsvan is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Golf Sportsvan het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 16

Volkswagen Golf Sportsvan

1.2 TSI Highline

 • Benzine
 • 01/2015
 • Handgeschakeld
 • 63.609 km

€ 17.950

Volkswagen Golf Sportsvan

1.2 TSI Comfortline Bluemotion

 • Benzine
 • 04/2017
 • Automaat
 • 19.248 km
€ 23.850

€ 22.450

Volkswagen Golf Sportsvan

1.4 TSI Comfortline R-line

 • Benzine
 • 06/2017
 • Automaat
 • 18.427 km

€ 27.850

BTW verrekenbaar