Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen ID. 2all

De nieuwe elektrisch aangedreven auto van Volkswagen 

De nieuwe ID. 2all concept

Met het ID. 2all concept geeft Volkswagen een voorproefje van een nieuwe compacte elektrische auto die in 2025 op de markt zal verschijnen. Het concept onthult de designrichting die Volkswagen volgt. De elektrische ID. 2all, met vergelijkbare afmetingen als een Polo aan de buitenkant maar even ruim van binnen als een Golf, biedt een indrukwekkende actieradius van maximaal 450 kilometer*.

Alle ruimte, maximaal gebruiksgemak

Volledige ruimte, ultiem gebruiksgemak, Het interieur trekt de aandacht met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige uitstraling. Opvallende kenmerken zijn onder meer de Digital Cockpit (27,7 cm), het head-up display en het grote touchscreen (32,7 cm). Dankzij de slimme indeling van het infotainmentsysteem zijn alle functies van het conceptmodel gemakkelijk te bedienen. Een aparte knop regelt het geluidsvolume en de instellingen van het klimaatsysteem kunnen afzonderlijk worden aangepast met knoppen.

Comfort van hoog niveau

Ondanks zijn compacte formaat biedt de ID. 2all concept een uitmuntend comfortniveau. Het beschikt over elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie en een royaal glazen panoramadak. Voor ultiem gebruiksgemak kunnen passagiers genieten van een neerklapbare leuning op de voorstoel en een achterbank die in twee delen neerklapbaar is.

Ontdek hier de nieuwe Volkswagen ID. 2all

Niks missen van de ID. 2all? 

Schrijf je dan nu in! Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Blijf op de hoogte: De Volkswagen ID. 2all

Veelgestelde vragen over de ID. 2all

Wat wordt de prijs van de nieuwe Volkswagen ID.2all?

Naar verwachting zal de vanaf prijs iets minder van 25.000 euro zijn. De exacte prijzen en specificaties van de ID.2 worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt. 

Wanneer komt de nieuwe Volkswagen ID.2all op de Nederlandse markt?

De nieuwe elektrisch aangedreven Volkswagen ID.2all wordt in 2025 op de markt verwacht.

Wat wordt de actieradius van de Volkswagen ID. 2all?

Deze compacte ID.2all krijgt een actieradius van maximaal 450 kilometer*.

DISCLAIMER 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.