Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch. De Volkswagen ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of je nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de Volkswagen ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen en kun je nu al reserveren. Wat wil je nog meer. Reserveer jouw ID.3 1ST.

De Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

Volkswagen ID.3 Actieradius

Tot 550 kilometer** op een volle accu.

De Volkswagen ID.3 heeft een actieradius waar je u tegen zegt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heb je de keuze uit drie verschillende accu's. De Volkswagen ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt je 330 kilometer** ver en met de grootste (77 kWh) rijd je zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en je bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu's in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

Volkswagen ID3 - C02 neutraal

Volledig CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de Volkswagen ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

Innovatieve LED Matrix koplampen.

De Volkswagen ID.3 begroet je met zijn LED Matrix koplampen als je aan komt lopen. Deze innovatieve verlichting verlicht niet alleen de weg vóór je, maar past zich naadloos op elke situatie aan. Zo rijd jij nog veiliger.

Interactieve interieurverlichting.

Als een goede vriend helpt de Volkswagen ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt. En het beste? De interieurverlichting doet wat jij zegt. Letterlijk, want ze reageren op jouw stemcommando's.

De basis voor heel veel ruimte.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de Volkswagen ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heb je alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij. En nog een mooi voordeel: dit platform wordt compleet CO2-neutraal opgebouwd.


Volkswagen_ID_-_Reserveren_banner.jpg

Reserveer jouw Volkswagen ID.3 1ST.

Als één van de eersten in de Volkswagen ID.3 1ST rijden?


De Volkswagen ID.3 1ST.


Volkswagen_ID_-_Topconditie_banner.jpg

Topconditie gegarandeerd.

De ID.3 1ST is een échte Volkswagen. Je mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Daarom krijg je bij je nieuwe ID.3 1ST:


Laden en mobiliteit in één keer geregeld.

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij je Pon Dealer terecht. Pon Dealer helpt je graag met een:

  • Laadpunt thuis of op het werk
  • Laadsleutelhanger
  • Mobiliteitskaart

Zo weet je zeker dat je moeiteloos op je bestemming aankomt – of je nou reist met je eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via je Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kun je zelfs je parkeerzaken regelen met de kaart. Wil je op vakantie liever rijden met een brandstofauto dan je nieuwe ID.3 1ST? Huur dan een vakantieauto via Pon Dealer.

Ontdek onze laadoplossingen

Overbrug je leaseauto.

Loopt je zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van je nieuwe ID.3 1ST af? Dan kun je gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijd je dan totdat jouw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar je uit kunt kiezen, zodat je ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.


De voordelen van rijden met de ID.3 1ST.


Meer weten over de Volkswagen ID.3?

Wil je graag meer weten over de Volkswagen ID.3? Bekijk dan eens ons speciale nieuwsbericht met daarin de meest gestelde vragen over de Volkswagen ID. Wat wordt bijvoorbeeld het bereik van de ID.3? Wanneer komt hij naar Nederland en wat moet hij gaan kosten? Je leest het in het speciale nieuwsbericht.

Lees meer

* De prijs van de ID.3 1ST is nog niet bekend, maar de vanafprijs van de ID.3 1ST zal onder € 40.000 zijn.

** De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Voor elektrische auto's geldt 4% bijtelling over de eerste € 50.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving en is onder voorbehoud van veranderingen tot en met 2020.

Op alle afbeeldingen van de ID.3 1ST staat het camouflage prototype afgebeeld.