Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen ID.7 Tourer - hero -2

De ID.7 Tourer 

100% elektrisch met buitengewoon veel ruimte. Vanaf nu te bestellen.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 58.990

Prijzen

Kopen vanaf

€ 58.990

Buitengewoon veel ruimte

Volkswagen presenteert met trots de volledig elektrische ID.7 Tourer. Met een indrukwekkend bereik en voldoende ruimte voor zakelijke ritten, sportteams, vakantiebagage, online aankopen en nog veel meer. De ID.7 Tourer is vanaf nu te bestellen en deze zomer te bewonderen bij Pon Dealer in de showroom.

De bagageruimte is net zo flexibel als jij bent

Kun je de achterklep openen terwijl je een kind in één arm hebt en een volle boodschappentas in de andere? Geen probleem. Plaats je voet onder de achterbumper en voilà! Heb je extra ruimte nodig? Klap dan (een deel van) de achterbank neer en je bagageruimte wordt bijna drie keer zo groot. Maar liefst 1714 liter.

Al je info en entertainment met ChatGPT

De ID.7 Tourer is uitgerust met een stemassistent die ChatGPT integreert. "Waar kan ik onderweg stoppen voor verse broodjes?" of "Wat is een leuk thema voor een kinderfeestje?". Stel gerust je vragen. Bovendien heb je een groot touchscreen binnen handbereik en kun je verschillende functies bedienen via handige drukknoppen op het stuur, zodat je gefocust blijft op de weg.

Met één swipe genieten van de zon

Je hebt de mogelijkheid om het panoramadak van de ID.7 Tourer te voorzien van 'smart glass'. Hiermee kun je door een eenvoudige swipe met de hand of via stembediening het dak van donker naar licht laten schakelen. Zo biedt de ID.7 een nog prettigere rijervaring.

Bekijk hoe de ID.7 Tourer zelf parkeert

Met Park Assist is parkeren stressvrij. Dankzij de nieuwste update hoef je alleen maar toe te kijken. Je ID.7 Tourer regelt alles: sturen, gas geven en remmen.

Volkswagen ID.7 Tourer - hero

De perfecte temperatuur voor iedereen

Bij de ID.7 Tourer staat comfort voorop. De airconditioning begint te werken zodra je naar de auto loopt. Het systeem reageert zelfs op spraakopdrachten. Zeg bijvoorbeeld: "Hallo Volkswagen, ik heb koude handen" en je stuurverwarming wordt ingeschakeld. Of zeg: "Hallo Volkswagen, de kinderen hebben het warm achterin" en er komt extra koele lucht naar de achterbank.

Ultieme ontspanning onderweg naar werk of vakantie

De stoelen van de ID.7 Tourer zijn uiterst comfortabel. Ze zijn elektrisch verstelbaar en voorzien van uitgebreide massage- en klimaatfuncties. Of je nu onderweg bent naar een belangrijke vergadering of een verre vakantiebestemming, kies voor de massagefunctie en ontspan volledig van top tot teen.

Uitvoeringen van de ID.7 Tourer

Niks missen?

Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier! Wij houden je op de hoogte van al het nieuws omtrent de Volkswagen ID.7 Tourer.

Blijf op de hoogte: De Volkswagen ID.7 Tourer

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen ID.7 en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.