Volkswagen nieuwe T-Roc Cabrio

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio valt op door een vernieuwd design, verfijnd interieur, nog meer bedieningsgemak en de allernieuwste connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen. Ook door uitbreiding van de standaarduitrusting met LED-koplampen en de Digital Cockpit is de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio aantrekkelijker dan ooit. Nieuwe designaccenten versterken de typische T-Roc-look nu nog eens extra. Zo zijn LED-koplampen en donker getinte achterlichten voortaan standaard. IQ.LIGHT LED-matrix koplampen inclusief een doorlopende lichtstrip in de grille zijn optioneel. Daarnaast zijn er nieuwe exterieurkleuren en velgdesigns (16-19 inch).

Het interieur van de nieuwe Volkswagen T-Roc is flink opgefrist en dankt zijn hoogwaardige uitstraling deels aan het met zachte materialen afgewerkte dashboard en de fraaie stoffen deurbekleding. Diverse uitvoeringen krijgen ook lederlook-accenten. Alle T-Roc-modellen hebben tevens een nieuw ontworpen stuur met keypads of touch control-oppervlakken voor optimaal bedieningsgemak. Het aantal fysieke knoppen wordt verder beperkt doordat de Volkswagen T-Roc Cabrio is voorzien van touchsliders en touchbuttons voor de bediening van klimaatfuncties.

Standaard op de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio is een 8 inch (20 cm) Digital Cockpit. Ook is er de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch (26 cm) display. Tevens maakt de T-Roc Cabrio gebruik van de nieuwste infotainmentsystemen met displays van 6,5, 8,0 of 9,2 inch. Samen met We Connect en draadloos App-Connect kunnen inzittenden draadloos gebruik maken van Apple CarPlay en Android Auto en is er toegang tot vele online (streaming) diensten.

Ook op gebied van assistentiesystemen is de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio helemaal up-to-date. Zo is hij er nu met IQ.DRIVE Travel Assist. Dit systeem maakt gedeeltelijk autonoom rijden (level 2) mogelijk. Door een slimme samenwerking tussen de Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Assist houdt de T-Roc Cabrio automatisch een veilige afstand tot voorliggers aan en blijft hij keurig tussen de wegmarkeringen. Predictive Adaptive Cruise Control is ook nieuw voor de T-Roc Cabrio en maakt gebruik van GPS- en camerasignalen en van verkeerstekens om de snelheid van de auto automatisch aan te passen voor bijvoorbeeld bochten of bij het naderen van rotondes. Met Park Assist kan de T-Roc Cabrio automatisch in- en uitparkeren. Na het inschakelen van de achteruitversnelling hoeft de bestuurder alleen nog maar gas te geven en te remmen. De T-Roc Cabrio voert zelf de juiste stuurbewegingen uit. Met Park Assist kan de T-Roc Cabrio nu ook automatisch vooruit inparkeren. Dankzij het proactieve inzittendenbeschermingssysteem herkent de T-Roc Cabrio mogelijk gevaarlijke situaties. Daarop worden de benodigde assistentiesystemen ingezet om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken.

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio: grenzeloze mogelijkheden

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio. Op het eerste gezicht een uitdrukking van innerlijke kracht en op het tweede gezicht grenzeloze vrijheid. Zoals in het dagelijks leven, maar ook op vakantie of waar dan ook. Een in bijna alle opzichten indrukwekkende cross-over die van ieder moment met gemak iets bijzonders maakt.

Vrijheid bovenaan

Sluit de deur, open het dak. Met de volautomatische softtop rijd je met een druk op de knop naar buiten en krijg je in slechts 9 seconden de zon aan boord. Om met al je zintuigen van de omgeving te kunnen genieten, kunnen alle zijruiten tegelijkertijd worden gesloten, terwijl het optionele windscherm het geluid en de tocht in het interieur reguleert. Wil je met de kap naar binnen, dan kan deze met Keyless Access⁠ en je autosleutel vooraf ook gemakkelijk van buitenaf worden geopend. Het automatisch activerende kantelbeveiligingssysteem achter de achterbank zorgt voor extra bescherming. En als je wilt, heb je in slechts 11 seconden weer een dak boven je hoofd.

Comfortabel en digitaal interieur

Het interieur zorgt niet alleen voor meer zitcomfort, maar verhoogt ook het rijplezier. Dit komt vooral door de opvallend hoogwaardige uitrusting, zoals het zachte dashboard met sierstiksels en de volledig gedigitaliseerde cockpit, maar ook door het toekomstgerichte gebruiksgemak zelf. De focus ligt hier op het multifunctionele stuur, waarmee je het 20,3 cm (8 inch) display van het infortainmentsysteem "Ready 2 Discover" kunt bedienen. Via App ‑ Connect heb je ook draadloos toegang tot geselecteerde smartphone-apps.

Intelligente verlichting

Of je nu overdag, 's nachts of bij slecht weer onderweg bent: de IQ.LIGHT LED-matrixkoplampen, die optioneel zijn op de T - Roc Cabrio, zorgen voor een betere zichtbaarheid. Terwijl "Dynamic Light Assist" helpt om bochtige wegen van tevoren te verlichten en tegenliggers niet te verblinden, zelfs niet wanneer grootlicht actief is⁠, zorgen de afzonderlijke LED-segmenten van het hightech verlichtingssysteem voor een betere lichtverdeling. Dit verbeterd niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabrio het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.