Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is met tal van nieuwe technieken en innovaties en een breed scala aan motoren de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. Om het rijden in de Volkswagen Passat nog comfortabeler en veiliger te maken heb je maar liefst 12 slimme assistenten tot je beschikking.

De Volkswagen Passat maakt indruk met zijn atletische looks die zijn gecreëerd door de korte overhang, lange wielbasis en het pure en krachtige design. Het interieur van de Volkswagen Passat, een perfecte combinatie van elegantie en comfort, zorgt voor een uiterst comfortabele omgeving bij het rijden van lange afstanden. De ergoComfort-stoel in de Passat Comfortline of Highline zorgt ervoor dat je als bestuurder altijd de juiste zithouding hebt. Het optionele en zeer innovatieve Active Info Display geeft in superscherpe kwaliteit alle informatie die u op dat moment wilt zien. Er zijn daarnaast nog veel meer slimme en innovatieve features voor de Volkswagen Passat beschikbaar.

De Volkswagen Passat. Stijlvol, ruim en krachtig.

12 slimme assistenten. De Passat is compleet, luxe en geavanceerd. Om het rijden je nog comfortabeler en veiliger te maken heb je 12 innovatieve assistenten tot je beschikking. Je wordt op je wenken bediend.

Herkenbaar Volkswagen Design

Strak, stijlvol en elegant. De Volkswagen Passat is onmiskenbaar een Volkswagen.

App-Connect

Bedien de apps van je smartphone via je infotainmentscherm. Gemakkelijk en wel zo veilig.

Luxe interieur

Ruimtelijk. Ergonomisch. Praktisch.Het is bijna zover: de nieuwe Volkswagen Passat

De nieuwe Passat komt eraan. Leer meer over de slimme innovaties van de nieuwe Volkswagen Passat.

Bekijk de nieuwe Passat

Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Passat is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Passat het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 1

Volkswagen Passat

Highline 1.6 TDI

  • Diesel
  • 07/2017
  • Handgeschakeld
  • 33.013 km
€ 27.850

€ 25.450

BTW verrekenbaar