Media-4 Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Completer, geavanceerder, verfijnder

Prijzen

Kopen vanaf

€ 48.490

Inruilpremie

€ 2.500

Prijzen

Kopen vanaf

€ 48.490

Inruilpremie

€ 2.500

Haal het meeste uit je dag

Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de Passat Variant je een handje. De slimme assistentiesystemen, ruime kofferbak van 650 liter en het design maken van elke rit in deze Volkswagen een ontspannen ervaring.

Slide Volkswagen_-02

Slim design

Niet alleen de features, ook het design van de Passat Variant hebben we een update gegeven. Zo zijn de grille, bumpers en achterlichten strakker dan ooit. Wil je een nog luxer design? Ga dan voor de optionele LED Matrix koplampen. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar passen zich ook nog eens aan als jij de bocht door rijdt of er tegemoetkomend verkeer aankomt.

Op naar de toekomst

De slimme innovaties op de Passat Variant, zoals Travel Assist en Digital Key, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden. En ga je voor de GTE Business? Dan draag je ook nog eens bij aan een schonere toekomst.

Sportiviteit van de bovenste plank

Het design van de Passat Variant ziet er van zichzelf meer dan dynamisch uit, maar met het R-Line pakket al helemaal. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en grille én een sportief interieur: probeer dat maar eens te overtreffen.

Kofferbak open, inladen maar

Of je nu de wekelijkse boodschappen inlaadt of op vakantie gaat met het hele gezin én de volledige speelgoedkist, het past allemaal makkelijk in de ruime kofferbak van de Passat Variant. Volle handen? Met Easy Open hoef je alleen maar je voet onder je Passat Variant te bewegen en de achterklep opent vanzelf. Wel zo makkelijk.

Dit zijn de highlights van de Passat Variant
 

Slide Volkswagen_-01

Welke Passat Variant past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Passat Variant
 

Slide Volkswagen_

Ervaar de Passat Variant

De Passat Variant in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Volkswagen Passat Variant Media 1

Meer dan genoeg slimme innovaties

We hebben de Passat Variant uitgerust met talloze assistentiesystemen. Wat dacht je van Lane Assist waarmee je netjes in het midden van de rijbaan blijft rijden, maar ook nieuwe features als Travel Assist en Digital Key zitten op de Passat Variant. 

Media-4 Volkswagen Passat Variant

Travel Assist 

Dit slimme systeem zorgt ervoor dat je altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met gepaste afstand tot je voorganger. Leg je handen op het stuur en de Passat Variant doet de rest. Zo krijg je bij snelheden tot 210 kilometer per uur een voorproefje van autonoom rijden.

Media-3 Volkswagen Passat Variant

Natural Voice Control

Stembesturing is ideaal om je volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag aan je Passat Variant en hij zoekt direct het antwoord voor je op. De ideale bijrijder!

Media-2 Volkswagen Passat Variant

Adaptive en Predictive Cruise Control

Adaptive Cruise Control ken je misschien wel als het systeem dat de juiste snelheid en afstand tot je voorganger aanhoudt. Predictive Cruise Control (vooruitziende snelheidsregeling)* gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom. 

Media-1 Volkswagen Passat Variant

Digital Key

Ben jij wel eens je sleutel kwijt? Geen probleem! Door slimme integratie kun je de deuren van je Passat Variant openen met bepaalde Samsung-telefoons.

Media - Volkswagen Passat Variant

En er is meer

We hebben de Passat Variant uitgerust met nog veel meer luxe features. Denk aan Front Assist, dat je waarschuwt als je te dicht op je voorganger komt, en Trailer Assist, waarmee je eenvoudig met trailer inparkeert. Ook parkeer je makkelijk en veilig in en uit dankzij Park Assist en Rear Traffic Alert, én weet je dankzij voetgangersherkenning zeker dat je niemand over het hoofd ziet.

Bekijk de Volkswagen Passat Variant bij Pon Dealer!

Ervaar de volgende stap in autonoom rijden met Travel Assist. Standaard voorzien van navigatie en achteruitrijcamera. Kom de Passat Variant bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Passat Variant rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Passat Variant te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Volkswagen Passat Variant zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Passat Variant en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.