Volkswagen T-Cross

De nieuwe Volkswagen T-Cross

Dit najaar onthult Volkswagen de gloednieuwe Volkswagen T-Cross in Nederland. Deze nieuwe compacte SUV van Volkswagen biedt veel ruimte, een fraai en slim design, innovatieve features en, zoals je van ons gewend bent, veel mogelijkheden om hem naar eigen wens samen te stellen. Naar verwachting staat de nieuwe Volkswagen T-Cross vanaf begin 2019 bij Pon Dealer in de showroom.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de nieuwe Volkswagen T-Cross?

Schrijf je dan in voor de speciale VW T-Cross nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Verrassend veel ruimte

De SUV is iets groter dan de nieuwe Polo. De wielbasis is langer geworden, waardoor er nog meer interieurruimte ontstaat. Daarnaast is deze compacte SUV standaard uitgerust met een achterbank die in de lengte kan worden verschoven voor meer beenruimte of juist meer bagageruimte. De hoge zitpositie van de T-Cross zorgt voor een beter overzicht vanaf de cockpit.

Vrijheid en gemak

De T-Cross is standaard voorzien van een groot aantal assistentiesystemen. Standaard zijn onder meer Front Assist en Lane Assist. Voor nog meer veiligheid en gemak biedt de T-Cross onder meer Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert en City Emergency Braking met Pedestrian Monitoring.

Infotainment en Connected

De T-Cross is leverbaar met een groot aantal innovatieve technologieën. De nieuwe SUV biedt onder meer een infotainmentsysteem met 8 inch touchscreen en optioneel een Active Info Display. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Volkswagen te verbinden met je smartphone, zodat je bijvoorbeeld je favoriete muziek via het infotainmentsysteem kunt bedienen. Daarnaast is het draadloos opladen van je smartphone en het Beats-audiosysteem ook optioneel.

Genoeg keuzemogelijkheden

Het dashboard kan naar wens worden uitgevoerd in twee kleuren. Voor het exterieur van de T-Cross zijn twaalf kleuren beschikbaar (een two-tone carrosserie is optioneel). Kies uit vier motoren met turbotechnologie: drie benzinemotoren (70 kW/95 pk, 85 kW/115 pk en 110 kW/150 pk) en één diesel (70 kW/95 pk). Een aantal motoriseringen is leverbaar in combinatie met DSG-automaat.

Wereldpremière deze herfst

We onthullen de T-Cross komende herfst. Zie jij jezelf al rijden in deze nieuwste Volkswagen? Dan zul je nog eventjes geduld moeten hebben – begin 2019 staat het model bij jouw dealer. Prijzen en specificaties maken we in aanloop naar de introductie bekend. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.