Slide-06

Volkswagen T-Cross

Haal alles eruit

Prijzen

Kopen vanaf

€ 30.540

Private lease vanaf

€ 459*

Financieren vanaf

€ 328

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 30.540

Private lease vanaf

€ 459

Financieren vanaf

€ 328

Inruilpremie

€ 2.000

Geef kleur aan je leven

Een auto net zo veelzijdig als jouw leven. Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. En natuurlijk met een hoop standaard features, die rijden nóg leuker maken. Word verliefd op de auto die, als iedereen rechtdoor gaat, samen met jou rechts afslaat.

Media Volkswagen T-Cross

Niet in één woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van deze SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Veilig

De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Hij helpt je waar nodig. Wijk je onbedoeld van je rijbaan af? De T-Cross zet je weer recht. En dreigt er een aanrijding met je voorganger? Dan maakt hij automatisch een noodstop. Zo heeft hij voor bijna elke situatie wel een slimme feature om jou te helpen. Teamwork.

Stoer

Concessies? Daar doet de T-Cross niet aan. Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Met de ontelbare design opties hoef je de menigte niet te volgen, maar kies je wat jij wilt. Een extra sportieve look? Geen probleem. Ga voor de R-Line. Grote 18 inch velgen? Waarom niet! Be more than one thing.

Functioneel

Hij is zo ontworpen dat je hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neem je je surfplank mee? Dan klap je gewoon de bank én bijrijdersstoel neer.

Dit zijn de highlights van de T-Cross
 

Media Volkswagen T-Cross 1

Welke T-Cross past het best bij jou?

Uitvoeringen van de T-Cross
 

Hero Mobiletaigo

Ervaar de Volkswagen T-Cross zelf

De T-Cross in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van een Volkswagen T-Cross

  • Vol met veiligheidsfeatures
  • Volledig connected 
  • Altijd opgeladen
  • Beats-geluidssysteem
  • Active info display 

Bekijk de Volkswagen T-Cross bij Pon Dealer!

Ervaar deze veelzijdige auto zelf! Kom hem bekijken bij ons in de showroom. 

Direct een T-Cross rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe T-Cross te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Volkswagen T-Cross zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen T-Cross en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.