Volkswagen Taigo

De nieuwe Volkswagen Taigo

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen Taigo. De nieuwste crossover van Volkswagen maak indruk met z'n sportieve en moderne design, een ruim interieur en de modernste assistentiesystemen waarmee de Taigo semi-autonoom kan rijden. Qua design valt de Volkswagen Taigo op door zijn aflopende daklijn en grote wielen (tot 18 inch). De full LED-koplampen (standaard) en doorlopende LED achterlichten met 3D-look zetten hightech accenten. De optionele IQ.LIGHT LED matrix-koplampen zijn met elkaar verbonden door een karakteristieke LED-lichtstrip.

Het interieur van de Volkswagen Taigo is volledig gedigitaliseerd. Zo is de Digital Cockpit met 8 inch display standaard op alle modellen (Digital Cockpit Pro met 10,25 inch display optioneel). Ook de infotainmentsystemen met grote touch displays (tot 9,2 inch) zijn van de nieuwste generatie. Ze zijn klaar voor bijvoorbeeld online navigatie en ‘over the air’ updates. Sommige versies bieden zelfs de mogelijkheid om het navigatiesysteem na aankoop van de auto te activeren (on demand functie). Dankzij de eSIM is een Taigo altijd online, veel functies zijn op afstand via App-Connect te bedienen en uiteraard zijn Apple Carplay en Android Auto daarbij draadloos beschikbaar. Ook is er toegang tot de online diensten van We Connect. Ook handig: de Taigo is er desgewenst met een draadloze oplaadfunctie voor smartphones en keyless entry.

De nieuwe Volkswagen Taigo maakt verder indruk met assistentiesystemen die je normaal gesproken alleen in hogere segmenten tegenkomt. Elke Taigo wordt standaard geleverd met Front Assist inclusief City Emergency Braking, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning. Optioneel is hij leverbaar met IQ.DRIVE Travel Assist. Met dit systeem dien je alleen nog het stuur aan te raken, verder wordt er zoveel mogelijk uit handen genomen. De vooruitziende Cruise Control (die rekening houdt met snelheidslimieten en gegevens van het navigatiesysteem) zorgt ervoor dat de Taigo automatisch een veilige afstand houdt tot voorliggers. Door de samenwerking met Lane Assist blijft hij daarbij altijd tussen de wegmarkeringen. Dat is niet nog alles. Wanneer het systeem samen kan werken met een navigatiesysteem, verlaagt deze ook de snelheid bij het naderen van kruispunten, rotondes en bochten. Zodoende kan de Volkswagen Taigo semi-autonoom rijden (level 2).

De nieuwe Volkswagen Taigo. Een nieuw gezicht.

Maak kennis met onze nieuwe sportieve crossover: de Volkswagen Taigo. Moeiteloos combineert hij de ruimte en het praktische karakter van een crossover met een stijlvol én sportief design. Of je nu met het hele gezin naar je vakantiebestemming rijdt of voor je werk op pad gaat, de Volkswagen Taigo staat voor je klaar.

Sportief en modern design

Sportief en helemaal van deze tijd: dat is hoe je de nieuwe Volkswagen Taigo aan je vrienden omschrijft. De highlight? De optionele IQ.Light LED Matrix koplampen, met een stijlvolle en strakke LED-lichtstrip tussen de koplampen. Ook aan de achterkant wordt de sportiviteit van de Volkswagen Taigo nog eens onderstreept, met de opvallende LED-verlichting en het kenmerkende aflopende dak.

Innovaties, overal waar je kijkt

Open de deur van de nieuwe Volkswagen Taigo en stap in. Je welkom voelen is hier geen probleem. Met de soft-touch knoppen en het strak vormgegeven dashboard waan je je in de toekomst. En vergeet het multifunctionele stuur niet, waarmee je je volledige auto bedient zonder je handen van het stuur te halen.

Sportief van velg tot dakrail

Voor wie sportief altijd sportiever kan, is er de R-Line. Vanbuiten herken je ‘m direct aan het R-Line logo, de zwarte dakrailing en de 17 inch velgen. En ook vanbinnen zie je direct de kenmerkende R-Line details, zoals sportstoelen, aluminium pedalen, een zwarte dakhemel, maar ook de stijlvolle sfeerverlichting en het 20,3 cm (8 inch) multimediasysteem. Geef je Taigo de sportieve upgrade die bij je past.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Taigo is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Taigo het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 20

Volkswagen Taigo

1.0 TSI Life

 • Benzine
 • 2021
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 29.523

€ 28.800

BTW verrekenbaar

Volkswagen Taigo

1.0 TSI Life

 • Benzine
 • 2022
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 29.523

€ 28.800

BTW verrekenbaar

Volkswagen Taigo

1.0 TSI Life Business

 • Benzine
 • 2022
 • Automaat
 • 10 km

€ 35.787

BTW verrekenbaar