Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Slider 2 - Volkswagen Tiguan 1

Volkswagen Tiguan

Alles. Behalve saai.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.190

Private lease vanaf

€ 649*

Inruilpremie

€ 2.500

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.190

Private lease vanaf

€ 649

Inruilpremie

€ 2.500

De Tiguan is alles.

Alle ruimte voor een heel gezin, avontuurlijke vakanties en alle bagage. Geavanceerde assistentiesystemen. En een motor om over naar huis te schrijven. Verpakt in een spannend en strak design. Ruim? Check. Connected? Check. Krachtig? Check. Verleidelijk? Dubbelcheck. De Tiguan is alles. Behalve saai.

Slider 1 - Volkswagen Tiguan 1

Deze SUV kan alles. En nog wat

Voor de Tiguan is geen avontuur te groot. Hij heeft een enorme bagageruimte waar je alle kanten mee op kunt en een trekgewicht tot wel 2.000 kilo. Op pad met het hele gezin en alle fietsen? De boot mee op vakantie? Paardentrailer? Geen probleem, makkie, eitje.

En wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor de Plug-in Hybrid motor op je Tiguan R-Line Business+. Daarmee rijd je korte afstanden tot 47 kilometer* volledig op de elektrische motor. Met dezelfde kracht als je van een SUV verwacht, maar dan zuiniger.

Strakke lijnen. Slimme lichten

Zonder het herkenbare karakter van de Tiguan te verliezen, hebben we het design een flinke upgrade gegeven. Met strakkere lijnen, gewaagde details én revolutionaire verlichting. De intelligente IQ.LIGHT LED Matrix koplampen maken je Tiguan namelijk helemaal af. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren passen ze zich automatisch aan en leiden ze jou door het donker. De LED-verlichting volgt zelfs de richting van de weg én je stuur. Andere weggebruikers verblinden met je groot licht is verleden tijd, daar zorgt IQ.LIGHT wel voor. Met dynamische knipperlichten die in een vloeiende beweging jouw richting aangeven, weet je zeker dat iedereen op de weg jou ziet.

Dit zijn de highlights van de Tiguan
 

Volkswagen Tiguan hero 5

Welke Tiguan past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Volkswagen Tiguan
 

Slider 6 - Volkswagen Tiguan 1

Ervaar de Tiguan zelf

De Tiguan in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media 2 - Volkswagen Tiguan

Hier heb jij de touwtjes in handen

Het interieur van de Tiguan is niet alleen ruimer, maar ook intuïtiever dan ooit. Gebruik de grote touchscreenknoppen of je stem om de temperatuur in de auto aan te passen, je route te wijzigen of de kleur van de sfeerverlichting te bepalen. Of bedien bijna alle functies van je auto vanaf het multifunctionele stuur. Zonder je handen van het stuur te halen.

Media 3 - Volkswagen Tiguan

Een slimme bijrijder

Niet te missen in de Tiguan is het optionele Travel Assist. Deze slimme bijrijder is de volgende stap naar autonoom rijden en helpt je bij het sturen, remmen en optrekken. Ook houdt Travel Assist andere weggebruikers op een veilige afstand. Zo zit jij een stuk relaxter in de auto. Want het enige dat jij nog hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden. Standaard op je Tiguan vind je de assistentiesystemen Front Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Samen doen ze er alles aan om jou veilig van A naar B te brengen.

Media 1 - Volkswagen Tiguan

Zo verbonden was je nog nooit in een auto

Met het nieuwste infotainmentsysteem en een hoop online services zijn jij en je medepassagiers van alle gemakken voorzien. Het infotainmentsysteem geeft je toegang tot verschillende streamingdiensten, ontelbare radiostations en online podcasts. Liever Netflixen op de achterbank? Met de geïntegreerde Wi-Fi hotspot kijken je passagiers de volledige rit hun favoriete serie. Achter het stuur zie je met We Connect niet alleen real-time navigatie op je display, maar leer je ook alles over jouw rijstijl, lees je het laatste nieuws en luister je je favoriete album. Wat kan je Tiguan niet, vraag je je af? Meezingen - dat laat 'ie aan jou over.

Neem een stap in de elektrische toekomst

Je steentje bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd de zekerheid van een brandstofmotor? Kies voor de Plug-in Hybrid motor op je Tiguan R-Line Business+. Gecombineerd heeft deze sportieve plug-in hybride een vermogen van wel 245 pk. Opladen kan gewoon bij een (openbare) laadpaal, of met een speciale kabel die je thuis in het stopcontact steekt. Hierna kun je 47 kilometer* elektrisch rijden. Is je elektrische accu leeg, dan schakel je over op de brandstofmotor die je zorgeloos naar elke verre bestemming brengt. In de hybride modus wisselt je Tiguan tijdens lange ritten zelf tussen de twee motoren, zodat je optimaal efficiënt rijdt. Meer weten over onze groene ambities? Lees verder op onze Way to Zero pagina.

Bekijk de Volkswagen Tiguan bij Pon Dealer!

Sportief, ruim en helemaal van deze tijd: dat is hoe de Tiguan zich laat kenmerken. Kom hem bekijken in onze showroom.

Direct een Tiguan rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Tiguan te stappen? Dat snappen we heel goed. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Volkswagen Tiguan acties

Bekijk onze acties op de Volkswagen Tiguan

Wil jij de Volkswagen Tiguan zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Tiguan en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.