Volkswagen Tiguan Allspace

De Volkswagen Tiguan Allspace

Ga op reis met de nieuwe en ruime Volkswagen Tiguan Allspace. Met zijn opvallende verhoudingen en krachtige design maakt de Volkswagen Tiguan Allspace direct een blijvende indruk achter. De Tiguan Allspace valt niet alleen op door zijn langere wielbasis. Hij onderscheidt zich ook van de compactere Tiguan door zijn aangepaste ontwerp en zijn nog rijkere standaarduitrusting. De Tiguan Allspace heeft een ander silhouet dan de Tiguan, beginnend bij de achterste deurgrepen. De ruit in de D-stijl is veel groter dan die in de ‘korte’ Tiguan, waarbij de onderste raamlijn naar boven loopt. Aan de achterkant is de Tiguan Allspace bovendien langer dan de huidige Tiguan.

Het flexibele designconcept is een echte uitblinker van de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace en biedt jou een zee aan ruimte. Geniet van de royale beenruimte in de tweede zitrij - en breid de nieuwe Tiguan Allspace uit met een derde rij voor twee extra passagiers. Tot zeven mensen kunnen dus overtuigd zijn van de voordelen van het interieur. De Highline beschikt standaard over sfeervolle interieurverlichting, die de Tiguan Allspace vult met aangenaam, gedempt licht. Daarnaast zijn er een groot aantal innovatieve veiligheids- en infotainmentfunctionaliteiten beschikbaar.

De Volkswagen Tiguan Allspace: stoer, stijlvol, ruim. Optioneel met derde zitrij.

De Volkswagen Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort. Met de optionele derde zitrij is er plek voor maar liefst 7 personen.

Plek voor 7 personen

Optioneel voeg je een extra zitrij toe aan de Volkswagen Tiguan Allspace, waardoor je plek hebt voor maar liefst 7 personen.

Active Info Display

Zie alle belangrijke informatie in één oogopslag op je dashboard, dankzij het compleet digitale Active Info Display.

Uitgebreid infotainmentsysteem

Kies uit de verschillende infotainmentsystemen en geniet van de nieuwste innovaties op het gebied van entertainment.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Tiguan Allspace is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Tiguan Allspace het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 9

Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace 1.5 TSI Highline Business R 7p.

 • Benzine
 • 2021
 • Automaat
€ 60.443

€ 59.999

BTW verrekenbaar

Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace 1.5 TSI Highline Business R 7p.

 • Benzine
 • 2021
 • Automaat
 • 10 km
€ 56.635

€ 56.199

BTW verrekenbaar

Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace 1.5 TSI Highline Business R

 • Benzine
 • 2021
 • Automaat
 • 10 km
€ 52.621

€ 52.199

BTW verrekenbaar