Volkswagen Tiguan Allspace

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is de extra ruime versie van de Tiguan en biedt plaats aan maximaal zeven personen. Met de optionele derde zitrij met twee individuele stoelen wordt de Allspace een echte zevenzitter. De derde zitrij is eenvoudig neer te klappen, er blijft dan een vlakke laadvloer over. De inhoud van de bagageruimte varieert van 760-1.920 liter (zevenzits uitvoering: 700-1.755 liter). De meest succesvolle SUV van Volkswagen heeft een scherper design, luxe LED-verlichting, nieuwe assistentiesystemen en biedt nog meer online diensten. Met zijn ruime, flexibel in te delen interieur, het comfort én de mogelijkheid om fikse aanhangers te trekken, is de Volkswagen Tiguan Allspace ideaal voor bijvoorbeeld vakantiereizen met het gezin. Ook is er een half voetbalteam mee naar een uitwedstrijd te brengen. Tegelijkertijd kom je met de Volkswagen Tiguan Allspace ook zakelijk goed voor de dag.

De vernieuwde Volkswagen Tiguan Allspace is direct te herkennen aan zijn nieuwe, compleet gestylde front, de verhoogde motorkap en de opgefriste achterzijde. De LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting zijn standaard. IQ. LIGHT LED matrix-koplampen zijn optioneel. Hiermee is het mogelijk om met grootlicht te rijden zonder daarbij tegenliggers te verblinden. In combinatie met de matrix-koplampen is in de grille een doorlopende LED-lichtstrip opgenomen.

De vernieuwde Volkswagen Tiguan Allspace is er nu ook optioneel met Travel Assist. Dit maakt rijden comfortabeler én veiliger doordat het systeem het remmen, accelereren en sturen van de bestuurder kan overnemen. Bij snelheden van 0-210 km/u (30-210 km/u voor versies met handgeschakelde versnellingsbak) zorgt Travel Assist ervoor dat de Volkswagen Tiguan Allspace automatisch een veilige afstand tot voorliggers aanhoudt en tussen de wegmarkeringen blijft.

Op digitaal is de Volkswagen Tiguan Allspace ook helemaal up-to-date en heeft standaard een digitale cockpit en maakt gebruik van de nieuwste infotainmentsystemen. Door de ingebouwde eSIM is de ruime SUV altijd online en kan de bestuurder gebruikmaken van de vele diensten van WeConnect en WeConnect Plus. Alle Allspace-uitvoeringen bieden bovendien toegang tot streamingsdiensten en je kunt functies met je stem (natural voice control) bedienen. Via App-Connect is een Apple- of Android-telefoon draadloos te koppelen.

De Volkswagen Tiguan Allspace. Alles wat je nodig hebt - en meer.

Meer dan genoeg beenruimte, flink wat trekkracht en maximaal 7 zitplaatsen dankzij de derde zitrij. De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace laat zich door niets en niemand tegenhouden - zeker niet door een gebrek aan ruimte. En hadden we al gezegd dat ‘ie over de nieuwste LED-verlichting en veiligste assistentiesystemen beschikt? Laat je verrassen door deze alleskunner.

Design met zelfvertrouwen

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace ademt stijl. Dat is met z'n opvallende grille en elegante verlichting gelijk duidelijk. De velgen onderstrepen z'n sportiviteit, de LED-achterlichten maken 'm extra krachtig. De Volkswagen Tiguan Allspace heeft een gedurfd SUV-karakter, waardoor 'ie de naam 'Allspace' met trots draagt.

Digitaal gemak. Tijdloos comfort.

Luxe details, een ruimtelijke indeling en achtergrondverlichting in 30 verschillende kleuren: het interieur van de Tiguan Allspace zie je niet alleen, je voelt het ook. Wanneer je plaatsneemt achter het lederen multifunctionele stuur, ondersteunen de ergoActive bestuurdersstoelen je perfect. Met een blik op de Digital Cockpit en de high-resolution displays weet je dat je niets tekort komt. Nog beter: je bedient alle tech gewoon met je stem. En je passagiers? Die zijn wel even zoet met het uitzicht dat het panoramadak ze biedt.

Alles aan boord?

De wekelijkse boodschappen doen, je kids ophalen van school of met het hele gezin naar het strand? Geen probleem: de Volkswagen Tiguan Allspace past zich aan elke situatie aan. Met meer dan genoeg beenruimte voor- en achterin de auto, maximaal 7 zitplaatsen dankzij de optionele derde zitrij en een enorme kofferbak is er altijd plek genoeg. Wil je nog meer? De Allspace heeft flink wat trekgewicht. Dus of je nu met de caravan op vakantie gaat of een aanhanger met verhuisdozen achter je Tiguan bevestigd, het kan allemaal makkelijk mee. Over inparkeren hoef je je ook geen zorgen te maken. Het slimme Trailer Assist kijkt met je mee en helpt je in één beweging te parkeren. Alles aan boord? Tijd om te gaan.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Volkswagen Tiguan Allspace is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Volkswagen Tiguan Allspace het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 2

Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace 1.5 TSI Comfortline Business 7p.

  • Benzine
  • 07/2020
  • Automaat
  • 68.208 km

€ 38.950

BTW verrekenbaar

Volkswagen Tiguan Allspace

Allspace 1.5 TSI Comfortline 7p.

  • Benzine
  • 01/2020
  • Handgeschakeld
  • 30.506 km

€ 38.450

BTW verrekenbaar