Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg

De nieuwe Volkswagen Touareg verzet de bakens in het segment van premium SUV’s met zijn fraaie design, zijn ongekende comfort, hoogstaande rijdynamiek en zijn vooruitstrevende techniek. Als wereldprimeur presenteert Volkswagen op de Touareg de volledig digitale “Innovision Cockpit”. De nieuwe Volkswagen Touareg zal deze zomer bij Pon Dealer in de showroom staan.

Een van de meest in het oog springende innovaties van de nieuwe Volkswagen Touareg is de hightech Innovision Cockpit. Dit volledig digitale bedieningsconcept combineert een 12 inch instrumentenpaneel (Active Info Display) met een 15 inch metend display van het nieuwe “Discover Premium”-infotainmentsysteem. Op die manier ontstaat één groot informatie-, communicatie-, entertainment- en besturingssysteem, dat ervoor zorgt dat er op het dashboard nauwelijks nog knoppen of schakelaars nodig zijn. Via de intuïtief te bedienen Innovision Cockpit kunnen bestuurders hun Touareg verregaand instellen op hun eigen voorkeuren.

De nieuwe Volkswagen Touareg biedt een ongekend groot aantal assistentiesystemen. Zo is er Night Vision dat met behulp van een warmtecamera in het donker mensen en dieren projecteert in het instrumentarium. Nieuw is ook Road Work Lane Assist met Traffic Jam Assist (dat tot 60 km/h semi autonoom stuurt, versnelt en remt, óók bij wegwerkzaamheden met alternatieve wegbelijning) en Cross Traffic Assist (dat reageert op kruisend verkeer op bijvoorbeeld snelwegafritten, verkeerskruisingen en bij parkeersituaties).

De nieuwe Volkswagen Touareg. Een nieuwe generatie SUV.

De nieuwe Volkswagen Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix led koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe VW Touareg klaar voor de toekomst.

Een compleet nieuw design

De nieuwe Volkswagen Touareg heeft een volledig nieuw design gekregen. Krachtig en dominant, langwerpig met een lange motorkap en scherp getekende zijlijnen. Een echte Volkswagen SUV, maar toch elegant en dynamisch.

Discover Premium

Groot, groter, grootst. Het optionele Discover Premium navigatiesysteem zorgt voor een sterk verbeterde weergave van navigatie en multimedia dankzij een 38 cm (15”) touchscreen.

Matrix LED koplampen met Dynamic Light Assist

De geavanceerde Matrix led 'IQ'-verlichting met grootlichtregeling verlicht de weg over een grote afstand, zonder andere weggebruikers te storen.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De nieuwe Volkswagen Touareg is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de nieuwe Volkswagen Touareg het beste bij jou past.