Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De Vernieuwde Golf Variant 2

De vernieuwde Golf Variant

Het beste van de Golf, met een zee aan been- en bagageruimte

Prijzen

Prijzen

De kracht van 50 jaar Golf. Nu met extra ruimte

Het meest geliefde model van Volkswagen viert zijn 50ste verjaardag, en dat doen we met trots door de introductie van de vernieuwde Golf Variant. De essentie van de Golf, verrijkt met overvloedige been- en bagageruimte. Een ruime stationwagen die perfect geschikt is voor het hele gezin en voor dagelijkse ritten naar het werk. Comfortabel, veilig en uiterst praktisch.

Overtuigend onderdeel van de Golf-familie

Net zoals de 50-jarige iconische Golf is de vernieuwde Golf Variant weer wat strakker en moderner dan z’n voorganger. Let met name op de designelementen van de verlichting, het bumperontwerp, de velgen en de opvallende nieuwe kleuren. Het zijn subtiel doordachte aanpassingen. Wie beweert dat praktische gezinsauto's niet esthetisch aantrekkelijk kunnen zijn?

Wijst je de weg in het donker

Deze koplampen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon intelligent. Ze passen zich aan elke situatie aan en gidsen je veilig door het donker, zonder andere weggebruikers te verblinden. Het grootlicht dimt automatisch bij naderend tegenliggend verkeer. Een leuke toevoeging: je kunt de uitstraling van je achterlichten zelf aanpassen via het infotainmentsysteem. Zelfs het logo is voorzien van verlichting.

De bagageruimte is net zo flexibel als jij bent

De achterklep openen terwijl je een kind in de ene arm hebt en een volle boodschappentas in de andere? Geen probleem. Zet simpelweg je voet onder de achterbumper, en voilà. Dankzij de lage laaddrempel en de in hoogte verstelbare laadvloer wordt in- en uitladen extra makkelijk. En als je meer ruimte nodig hebt, kun je eenvoudig (een deel van) de achterbank neerklappen.

Alle info en entertainment nu ook via ChatGPT

Een primeur in de Golf is de stemassistent met geïntegreerde ChatGPT. Stel vragen als "Waar is een goede tussenstop met verse broodjes?" of "Wat is een leuk thema voor een kinderfeestje?". Vraag maar raak. Daarnaast heb je een uitgebreid touchscreen binnen handbereik en kun je diverse functies bedienen via de handige drukknoppen op je stuur, zodat je je aandacht op de weg kunt houden.

Op de hoogte blijven van de Vernieuwde Golf Variant?

Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier! Wij houden je op de hoogte van al het nieuws omtrent de vernieuwde Volkswagen Golf Variant.

Blijf op de hoogte: Vernieuwde Golf Variant