Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Vernieuwde Volkswagen ID.3 nu in de showroom

Volgende stap in elektrisch rijden: efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger

Nu in de showroom!

Hij is strakker, nog gebruiksvriendelijker, veiliger dan ooit en heeft een verfijnd en hoogwaardig interieur waarin je je direct thuis voelt. Om dat te ervaren, staat hij nu klaar voor je bij Pon Dealer in de showroom. De vernieuwde ID.3 is er als Pro Business vanaf € 44.990*. Daarmee komt hij bovendien in aanmerking voor € 2.950 aan SEPP-subsidie. 

Vorm en functie

De ID.3 is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie. Dankzij de herontworpen voorkant zijn de vernieuwde modellen nu nog aerodynamischer, wat resulteert in een verbeterde range. De nieuwe ID.3 Pro Business (150 kW/204 pk) met een accupakket van 58 kWh kan nu tot wel 427** kilometer afleggen op een enkele lading. Met het 77 kWh accupakket van de ID.3 Pro S/Pro S Business (150 kW/204 pk) kun je zelfs tot wel 559 kilometer** rijden. De Pro S-modellen kunnen worden opgeladen met een vermogen van 170 kW, wat betekent dat je van 5% naar 80% kunt opladen in slechts 30 minuten. Zelfs de ID.3 Pro Business met een snellaadvermogen van 120 kW laadt snel op: het kost hem slechts ongeveer 5 minuten extra om van 5% naar 80% op te laden.

Geautomatiseerd veilig

Dankzij een nieuwe functie van Travel Assist kan de ID.3 automatisch van rijbaan wisselen nadat het richting is aangegeven, bij snelheden vanaf 90 km/u. Uiteraard wordt dit alleen gedaan wanneer er voldoende ruimte is. Bovendien communiceert de ID.3 met andere weggebruikers en de infrastructuur, waardoor snelle waarschuwingen mogelijk zijn, bijvoorbeeld voor stilstaande voertuigen. Daarnaast biedt de ID.3 de mogelijkheid om parkeermanoeuvres op specifieke plekken aan te leren met behulp van Park Assist Plus. Eén keer voordoen is voldoende. Park Assist Plus voert de parkeeractie vervolgens automatisch uit bij een volgende gelegenheid.

ID.3 Pro Business: SEPP-subsidie-klaar

De ID.3 Pro Business met 150 kW/204 pk en een accupakket van 58 kWh komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie van €2.950, waardoor de prijs van €44.990* wordt verlaagd. Vanaf €42.040* kun je al genieten van een ID.3, inclusief subsidie. De ID.3 Pro S Business met een 77 kWh accupakket is eveneens volledig uitgerust met functies zoals LED Matrix koplampverlichting (IQ. Light), het Discover Pro-infotainment-/navigatiesysteem met een 30,5 cm touchdisplay, Keyless Access, Rear View achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen en stuurwiel, 2-zone automatische airconditioning (Climatronic), getinte ramen achter en 18-inch lichtmetalen velgen 'East Derry'. Lane Assist, Adaptieve Cruise Control en parkeersensoren (voor en achter) zijn ook inbegrepen voor een veilige en ontspannen rijervaring.

De ID.3 Pro S (150 kW/204 pk; 77 kWh accupakket) is voorzien van 19-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, Ergo-active stoelen, Climatronic airconditioning en het Ready to Discover-infotainmentsysteem met een 30,5 cm touchdisplay. De eerder genoemde veiligheidssystemen zijn ook inbegrepen.

De ID.3 Pro S Business biedt een combinatie van luxe met de Business-uitrusting en de kracht en reikwijdte van de 150 kW/204 pk elektromotor en het 77 kWh accupakket.

Ontdek de vernieuwde ID.3

De prijzen van de vernieuwe ID.3- modellen op een rij

  • ID.3 Pro Business (150 kW/204 pk; 58 kWh accu): € 44.990*
  • ID.3 Pro S (150 kW/204 pk; 77 kWh accu) € 47.990*
  • ID.3 Pro S Business (150 kW/204 pk; 77 kWh accu) € 49.990*

Ervaar de vernieuwde ID.3 bij Pon Dealer

Een uitgebreide proefrit in de vernieuwde ID.3 is de ultieme manier om de volgende stap in elektrisch rijden te ervaren. Tijdens de proefrit zul je niet alleen genieten van het plezierige rijgedrag en de indrukwekkende prestaties van de ID.3, maar ook het hoogwaardige interieur en de gebruiksvriendelijke bediening van alle (infotainment)functies ervaren. Dit gevoel van tevredenheid wordt nu geleverd met uitgebreide fabrieksgaranties en tot wel 7 jaar onderhoud, klaar om te starten bij Pon Dealer.

Plan nu je proefrit

Proefritformulier Vernieuwde Volkswagen ID.3

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.