Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen ID.7 - slider 3

De wereldpremière van de nieuwe Volkswagen ID.7

Volg hier alles over de wereldpremière 

De nieuwe ID.7

De ID.7 is de nieuwe elektrisch sedan met een rijbereik van circa 700 kilometer(WLTP).
Wil je als eerste alle updates rondom de onthulling en de nieuwste elektrische modellen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Aerodynamisch design

Wat looks betreft volgt de ID.7 de designtaal van de volledig elektrische ID.-modelfamilie. Herkenbare kenmerken van de sedan zijn het aerodynamische front en dak, die beide helpen het energieverbruik te beperken en de actieradius te vergroten. Luchtinlaten in de voorzijde geleiden de luchtstroom gericht langs de zijkanten van de auto naar achteren. Op die manier vormen ze ‘air curtains’ die wervelingen langs de auto afzwakken. Het dak loopt naar achteren toe af, wat bijdraagt aan de lage luchtweerstand van de ID.7.

De ID.7 is o.a. standaard uitgerust met:

  • Een augmented reality head-up display
  • Een 15 inch (38 centimeter) infotainmentsysteem
  • Een premium interieur met hoogwaardig afwerkingsniveau

Kijk je 17 april mee?

Maandag 17 april staat de wereldpremière van de ID.7 gepland. Het nieuwste elektrische vlaggenschip zonder camouflage zal onthuld worden. Met een actieradius van circa 700 kilometer* (WLTP) en snelladen met een vermogen tot 200 kW is hij bij uitstek geschikt voor het afleggen van lange afstanden. Kijk je mee? Zorg dat je er maandag om 14.00u klaar voor zit en bekijk dan de livestream via onderstaande link. 

Blijf op de hoogte: De Nieuwe Volkswagen ID.7