t-cross-hero-tel

Vernieuwde T-Cross nu te bestellen

Een nieuw design, rijkere standaarduitrusting en een hoogwaardiger interieur

De Vernieuwde T-Cross: Comfort en Luxe, Standaard Inbegrepen!

Volkswagen heeft de kleine broer van de Touareg, de T-Cross, een opfrisbeurt gegeven. Het uiterlijk is verder verfijnd, het comfort is nog aangenamer en de luxe is nu standaard rijker dan ooit. De gloednieuwe T-Cross is vanaf vandaag te bestellen en wordt geleverd inclusief een uitgebreide standaarduitrusting, met prijzen vanaf € 29.990*.

Zachte materialen

De gloednieuwe T-Cross springt direct in het oog door zijn vernieuwde voorkant. LED-verlichting is nu standaard op alle modellen, en bij de modellen met IQ.Light is er een doorlopende lichtstrip in de grille. Bij de topuitvoeringen maakt deze lichtstrip aan de achterzijde zelfs dynamische animaties mogelijk. In het opvallend ruime interieur versterken zachte bekledingsmaterialen het gevoel van luxe. De bekende T-Cross voordelen, zoals de comfortabele hoge instap en het uitstekende overzicht, zijn behouden gebleven. En nu komt er nog een extra praktisch voordeel bij: dankzij de verhoogde kogeldruk van de trekhaak (nu 75 kg) kunnen er nu twee e-bikes op een fietsendrager worden vervoerd.

Het begint met luxe

In eerste instantie komt de T-Cross in twee varianten: de standaard T-Cross en de sportieve T-Cross R-Line. De T-Cross is al rijkelijk uitgerust met luxe features, waaronder de digitale cockpit, het Radio Composition multimediasysteem met een 16 cm touchdisplay, App-Connect smartphone-integratie voor functies zoals navigatie, Climatic airconditioning, parkeersensoren achter en Lane- en Front Assist.

T-Cross R-Line

Bovendien is de T-Cross verkrijgbaar als de sportieve R-Line-variant, voorzien van 18-inch lichtmetalen velgen en sport-comfortstoelen. Deze sportieve kenmerken gaan hand in hand met luxe details zoals automatische Climatic airconditioning (2 zones), Park Distance Control en sfeerverlichting in het interieur.

In een later stadium wordt het assortiment verder uitgebreid met de T-Cross Life en het vlaggenschip, de T-Cross R-Line Business. Dit laatste model beschikt niet alleen over alle eerder genoemde features, maar ook over IQ.Light Matrix LED-verlichting met een doorlopende lichtstrip in de grille, de Digital Cockpit Pro (26 cm highres display), het Discover Media multimediasysteem met een 20,3 cm touchscreen, draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones en een alarmsysteem.

Standaard turbotechnologie

Wat de aandrijving betreft, geeft de T-Cross je de keuze uit drie vermogensvarianten: een 1.0 TSI driecilinder met 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk, of een krachtige 1.5 TSI viercilinder met 110 kW/150 pk. Allemaal zijn het benzinemotoren met turbotechnologie. Voor extra efficiëntie is de 1.5 TSI ook uitgerust met cilinderuitschakeling en wordt hij standaard gekoppeld aan een automatische zeventraps DSG-transmissie.

Méér T-Cross

Door de perfecte balans tussen scherpe prijzen en een uitgebreide standaarduitrusting biedt de vernieuwde T-Cross nog meer waar voor je geld dan zijn voorganger. De prijzen beginnen bij € 29.990 voor de T-Cross 1.0 TSI (70 kW/95 pk), terwijl de T-Cross R-Line (81 kW/115 pk) beschikbaar is vanaf € 38.390*. Bij elke nieuwe T-Cross krijg je standaard vier jaar garantie en gratis pechhulp in Europa.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht gelden per 1 januari 2024 en zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.