Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen T-Cross 8

Vernieuwde T-Cross nu te rijden bij Pon Dealer

Leverbaar vanaf € 29.990* 

Klaar voor een nieuw avontuur

Onlangs heeft Volkswagen de geliefde T-Cross volledig vernieuwd. Frisse kleuren, een verfijnd ontwerp en een geavanceerd infotainmentsysteem tillen deze compacte SUV naar een nieuw niveau. Met zijn robuuste proporties behoudt de T-Cross zijn stoere uitstraling, terwijl hij nu nog meer rijcomfort en veiligheid biedt. De introductie van standaard Travel Assist op de Life Edition versterkt dit aspect. De vernieuwde T-Cross staat nu klaar bij Pon Dealer, beschikbaar vanaf € 29.990*.

Stijlvol vernieuwd: de luxe van de T-Cross

De T-Cross is luxueuzer en stijlvoller dan ooit dankzij zijn vernieuwde exterieur en interieur. Met standaard LED-lichtunits voor en achter, luxueuze interieurmaterialen en een verbeterd infotainmentsysteem krijgt de auto een frisse touch. Het nieuwe model is aan de buitenkant te herkennen aan strakker getekende koplampen, bumpers en achterlichten, terwijl elke uitvoering nu een eigen uitstraling heeft. Voor een extra robuuste uitstraling kan de T-Cross gepersonaliseerd worden met nieuwe kleuren en velgen.

Luxe interieur en geavanceerde technologie

Het interieur van de vernieuwde T-Cross straalt luxe uit en is doordrenkt met geavanceerde technologie. Zachte bekledingsmaterialen sieren de stoelen, portieren en het dashboard, wat bijdraagt aan het verhoogde comfortniveau. Elke uitvoering heeft zijn eigen unieke interieurthema met kenmerkende accenten. De standaard Digital Cockpit, met een schermdiameter van 20,3 centimeter, is nu een standaardfunctie, aangedreven door de nieuwste generatie infotainmentsystemen van Volkswagen. Het Radio Composition-systeem wordt geleverd in de basisuitvoering en de Life Edition, terwijl de R-Line standaard is uitgerust met het Ready 2 Discover-systeem, inclusief 'App-Connect' voor draadloze smartphone-integratie.

Ontspannen en veilig rijden

De vernieuwde T-Cross zet ook op het gebied van veiligheid een nieuwe standaard met de toevoeging van standaard Travel Assist op de Life Edition. Dit systeem biedt volledig automatische assistentie bij sturen, optrekken, remmen en afstand houden, wat resulteert in een meer ontspannen rijervaring. Wat betreft de motorische aspecten, is de vernieuwde T-Cross verkrijgbaar met diverse aandrijflijnen, waaronder de bekende 1.0 TSI turbo-benzinemotor en de krachtige 1.5 TSI met DSG-automaat.

T-Cross: Prijzen & Service

Prijzen beginnen bij € 29.990* voor de T-Cross 1.0 TSI (70 kW/95 pk), terwijl de T-Cross R-Line (81 kW/115 pk) leverbaar is vanaf € 38.390*. Elke nieuwe T-Cross wordt geleverd inclusief vier jaar garantie en gratis pechhulp in Europa. 

Proefritformulier

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.