Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Occasioncheck Headerbeeld_1920x650

Volkswagen Checks

Jouw Volkswagen altijd in topconditie

Checks bij Pon Dealer

Er zijn momenten dat je Volkswagen net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Volkswagen Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Volkswagen altijd in topconditie is.

De Volkswagen Wintercheck

Wil je deze winter optimaal van je Volkswagen genieten? Ga dan voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 25 controleert Pon Dealer aan de hand van 20 punten of je Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.
 

De Volkswagen Occasioncheck

Heb je jouw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Of sta je op het punt om jouw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de Volkswagen Occasioncheck bij Pon Dealer. Voor slechts € 59,- krijgt jouw Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden je vloeistoffen gratis bijgevuld door onze Volkswagen specialisten. Daarnaast ontvang je een gratis nieuwe mattenset op maat wanneer je de Volkswagen Occasioncheck laat uitvoeren.
 

Volkswagen Aircocheck

Door de airconditioning van jouw Volkswagen op tijd te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog goed werkt. De Volkswagen aircocheck kost € 20,-. Blijkt dat aircoservice nodig is, dan is de check helemaal gratis.
 

Bekijk onze Volkswagen onderhoudsprijzen

Benieuwd wat de kosten voor het onderhoud van jouw Volkswagen zijn? Vul  dan hieronder je kenteken in.

Overzicht onderhoud