Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect

Volkswagen Connect

Blijf in verbinding

De weg op met Volkswagen Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe modellen van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor Volkswagen Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kun je jouw Smartphone koppelen met je Volkswagen en heb je toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus.

Content We Connect Navigatie

Navigatie 

Kom ontspannen aan

Nagenoeg in real time verkeersinformatie en de beste route. Met onze slimme assistent kom je ontspannen aan op je bestemming.

Content We Connect Comfort

Comfort

Maak het je gemakkelijk

Gebruik je smartphone als autosleutel. Personaliseer jouw Volkswagen. Bedien de interieurvoorverwarming en andere praktische functies comfortabel met de Volkswagen app of maak gebruik van de verbeterde spraakbediening. Supergemakkelijk. Met Volkswagen Connect.

Content We COnnect Entertainment

Entertainment

Blijf in de ether

Luister naar live zenders en podcasts via webradio. Stream je lievelingsmuziek. En geniet van alle vrijheid van een wifi-hotspot. Met Volkswagen Connect op het infotainmentsysteem til je het entertainment naar een hoger niveau.

Content We Connect Veiligheid

Veiligheid

Laat niets aan het toeval over

Vertrouw op de automatische hulp en persoonlijke zorg in geval van een ongeluk of pech. Navigeer de pechhulpverlening met één druk op de knop naar jouw actuele locatie. En slaap ‘s nachts beter - dankzij online diefstalwaarschuwing. Op Volkswagen Connect kun je vertrouwen.

Content We Connect Wagen in het zicht

Wagen in het zicht

Bewaar het overzicht

Controleer de portieren en het licht van jouw Volkswagen met de smartphone. Bekijk waar je auto staat. Optimaliseer je rijgedrag. En controleer relevante voertuiggegevens van overal. Zo houd je belangrijke zaken in het oog.

Content We Connect Alle Diensten

Alle diensten

Eenmaal registreren, veel profiteren

Iedere held heeft zijn hulpje. En met de diensten van Volkswagen Connect heb je daar meteen een heel stel van. Kom er achter welke diensten het beste voor jouw dagelijks leven geschikt zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier zie je alle diensten en opties in één oogopslag.

Volkswagen Connect app download en activering

Ervaar alle voordelen van Volkswagen Connect en Car-Net in een app. Download de Volkswagen app voor het besturingssysteem van jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Volkswagen Connect voor jouw ID.

Volledig elektrisch, volledig verbonden

Met Volkswagen Connect voor jouw ID. vereenvoudig je je laadbeheer, bedien je geselecteerde voertuigfuncties via smartphone en gebruik je status- en realtime-informatie om zorgeloos de dag door te komen.

Upgrades

Met Upgrades kun je jouw Volkswagen naderhand en flexibel uitrusten met de geselecteerde, bijkomende functies.

We Connect Handleidingen

Volkswagen Connect handleidingen

Zo haal je mobiele diensten naar je Volkswagen