Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Activering

Volkswagen Connect Activeren

Volkswagen Connect Diensten

Volkswagen Connect starten

Beleef alle voordelen van Volkswagen Connect en in één app. Download de Volkswagen Connect app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen. Lees op de deze pagina hoe je Volkswagen Connect voor jouw Volkswagen eenvoudig en snel kunt activeren en koppelen.

vlcsnap-2022-10-31-20h42m57s590

In enkele stappen naar een verbonden auto

Let op, voor een volledig gebruik van de functionaliteiten is een Volkswagen ID gebruikersaccount en een afzonderlijk contract met Volkswagen AG over het gebruik van mobiele online diensten vereist. Blijf verbonden met je Volkswagen.

1. Download de Volkswagen Connect app

Download gratis de Volkswagen Connect app voor je smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de Volkswagen Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >

2. Maak je gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met je Volkswagen ID. Heb je nog geen Volkswagen ID aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg je Volkswagen toe

Voeg je Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer Volkswagen Connect

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

Volkswagen Connect app download

Ervaar alle voordelen van Volkswagen Connect en Car-Net in een app. Download de Volkswagen app voor het besturingssysteem van jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >