Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Entertainment

Entertainment

Volkswagen Connect diensten

Vermaak onderweg

Wordt een lange rit naar je vakantiebestemming saai? Maak dan gebruik van streaming-, webradio- en infotainmentdiensten. Je kinderen kunnen dankzij de wifihotspot met tot wel acht apparaten tegelijk surfen. Zo kijken ze gegarandeerd naar hun lievelingsprogramma. Goed idee toch?

Mediastreaming

De streamingdiensten Apple Music en Tidal staan nu ook rechtstreeks en gemakkelijk via het Infotainmentsysteem van jouw Volkswagen ter beschikking*. Log makkelijk in met je bestaande inloggegevens en geniet van het beste entertainment tijdens je rit.

* Voor het gebruik van deze dienst is er extra datavolume vereist. Dit kan tegen betaling rechtstreeks via de auto via de externe mobiele radiopartner Cubic Telecom of via een eigen dataverbinding van de klant (Smartphone Tethering) geregeld worden.

Webradio

Maak gebruik van alle voordelen van de internetradio, ook in jouw Volkswagen. Met de dienst Webradio* is het zoeken en afspelen van live zenders en podcast-hits kinderspel.

* Gebruik van privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

Wifi-hotspot

De geïntegreerde Wifi-hotspot* zorgt dat jij en je passagiers een stabiele internetverbinding hebben en maakt het surfen tot met acht apparaten mogelijk. Door het praktische ontwerp van datapakketten via het infotainmentsysteem, behoud je de controle over het dataverbruik.

* Privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

vlcsnap-2022-10-31-20h42m57s590

Zo gebruik je Streaming & Internet rechtstreeks in je Volkswagen