Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Veiligheid

Veiligheid

Volkswagen Connect diensten

Hulp snel ter plaatse

Je maakt een rit door de natuur en krijgt een lekke band? Geen probleem. In plaats van te balen, activeer je gewoon de pechoproep en hulp is onderweg. Ook als je een ongeval hebt met je auto, ben je in goede handen. Want bij noodsituaties wordt er automatisch hulp opgeroepen. Je wordt zo goed mogelijk geholpen en men blijft met je in contact tot de hulpdiensten aanwezig zijn.

Noodoproepservice

Met de dienst Noodoproepservice wordt in noodgevallen voor je gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, bijvoorbeeld met airbagactivering, wordt automatisch hulp ingeroepen. Als jouw Volkswagen een ongeval registreert, brengt de dienst de verbinding met de alarmcentrale van Volkswagen tot stand en stuurt belangrijke informatie door naar de hulpdiensten. Jij hebt dus de mogelijkheid om met één druk op de knop hulp in te roepen.

Pechoproep

Bij pech zijn wij snel ter plaatse. Met één druk op de knop kun je de pechoproep in de auto activeren en gegevens over je positie en auto naar de Volkswagen hulpdienst sturen. Een medewerker helpt je vervolgens de oorzaak van de pech vast te stellen of kan zo nodig een servicevoertuig naar je sturen als het probleem niet direct kan worden opgelost.

Online alarmsysteem

Leun ontspannen achterover, want jouw Volkswagen kan op zichzelf passen. Wanneer men probeert in te breken in jouw auto, word je door de We Connect app via jouw smartphone of per e-mail geïnformeerd.*

* Alleen in combinatie met het optionele diefstalalarm