Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect We COnnect Start

Volkswagen Connect Start

Verbindt, ondersteunt en brengt je ontspannen naar je bestemming

De slimme verbinding met je Volkswagen ID.

Heb je een model uit de ID.-familie? Dan ben je niet alleen volledig elektrisch, maar ook volledig verbonden onderweg. Met de online diensten van Volkswagen Connect Start voor softwareversies onder 3.0 haal je digitale assistenten aan boord die je actuele info geven over laadbeheer of verkeer en specifieke functies met de Volkswagen Connect ID.-app aansturen.

Vanaf ID.-softwareversie 3.0 breid je jouw connectiviteit uit met het Volkswagen Connect-aanbod voor jouw ID. Controleer welke online diensten jouw ID. ondersteunt in de compatibiliteitscontrole.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • altijd verbonden en online
  • toegang tot handige extra functie via de Volkswagen Connect ID.-app
  • de eerste drie jaar gratis

Laden

Klaar voor vertrek, wanneer jij dat bent

Wil je de actieradius van je ID. checken? Via je smartphone heb je in de Volkswagen Connect ID.-app altijd zicht op de laadstatus en actieradius van de accu wanneer je ID. met het internet is verbonden. Ook check je of de laadkabel is aangesloten, waarna je een laadsessie vanaf de bank start of beëindigt. En geef je in de app je vertrektijd naar kantoor aan, dan staat je ID. iedere ochtend opgeladen en wel voor je klaar.

Klimatisering

Volledig op jou ingesteld

Is het buiten snikheet of ijskoud? Met de app stel je heel eenvoudig een aangename temperatuur in je auto in. Je kunt als de ID. online is op je smartphone de airconditioning aan- of uitzetten en de gewenste temperatuur instellen voor jouw moment van vertrek. Extra comfortabel: de stoelverwarming kun je ook al voor de rit instellen. Zo voel je je comfortabel vanaf het moment dat je instapt.

Online spraakbediening

Alles onder controle met je stem

Soms hebt je al bij de eerste rit van de dag je handen vol. Op zo'n moment is het fijn dat het navigatiesysteem of de webradio ook naar je stem luistert. Met de online spraakbediening kies je een bestemming en lievelingsnummer bijna net zo intuïtief als dat je een gesprek met een medepassagier zou voeren. Door 'Hallo ID.' te zeggen kun je een hoop verschillende functies van het infotainmentsysteem en de auto met je stem bedienen. Zo bel je met je familie, luister je naar de radio, navigeer je naar een nieuw restaurant of stel je de airconditioning in.

Entertainment

Geniet volop van entertainment

Luister via webradio naar live-uitzendingen of podcasts en geniet van de vrijheid van een wifihotspot op wel acht mobiele apparaten. Gebruik hiervoor data van je smartphone via tethering of bestel heel gemakkelijk extra data bij de externe provider Cubic Telecom. Zo luister je altijd naar je favoriete programma's.

Verbonden met de Volkswagen Connect ID. app

Download de comfortupdate voor de ID. familie: De Volkswagen Connect ID. app is de toegang tot jouw ID. en alles wat je nodig hebt. De app verandert je smartphone namelijk in een afstandsbediening waarmee je meerdere nuttige wagenfuncties kunt bedienen. Zo heb je altijd zicht op jouw ID., ook als je even niet in de auto zit.

Naar de Apple App Store >
Naar de Google Play Store >

De hele wereld van online diensten gebruiken met Volkswagen Connect voor jouw ID.

Volkswagen Connect voor jouw ID. vergroot jouw digitale mogelijkheden vanaf ID. softwareversie 3.0 met een hoop extra intelligente hulptools die jou volledig verbonden laten voelen met je auto.

ID.-softwareversie 3.0.

Software-updates houden jouw ID. up-to-date en maken het gebruik van nieuwe diensten mogelijk. Hieronder vallen ook de geavanceerde online diensten van Volkswagen Connect voor jouw ID. Beschikbaar vanaf ID.-softwareversie 3.0.

Volkswagen Connect voor jouw ID.

Dankzij veelzijdige online diensten biedt jouw ID. extra comfort. Net zoals je dat gewend bent van jouw smart home. Hier zie je van welke diensten je gebruik kan maken in jouw auto vanaf ID.-softwareversie 3.0.

Eenvoudig registreren en starten maar

Hoe je Volkswagen Connect Start in een paar stappen activeert en onze digitale diensten in de auto en op de smartphone gebruikt, kun je hieronder lezen

We Connect Start
1. Download de Volkswagen Connect ID. app

Je kunt de Volkswagen Connect ID. app voor je smartphone gratis downloaden. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de Volkswagen Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Naar de Apple App Store >
Naar de Google Play Store >

2. Maak jouw gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met jouw Volkswagen ID. Indien je nog geen Volkswagen ID hebt aangemaakt, begeleidt de app je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg uw Volkswagen toe

Voeg jouw Volkswagen met behulp van het chassisnummer (VIN) toe aan jouw gebruikersaccount in de Volkswagen Connect ID. app. Je vindt het VIN op het kentekenbewijs en op de voorruit van jouw voertuig.

4. Activeer Volkswagen Connect Start

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app om het contract voor Volkswagen Connect Start af te sluiten. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.